Devis en ligne

Carrosserie Ive

Nos coordonnées

Middenstraat 90
9506 Zandbergen

Téléphone : 054 33 63 40
Fax : 054 55 86 00

Nos services

Carrosserie

Carrosserie Ive maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis gratuit

Herstelproces & diensten

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Andere diensten

 • Herstelling van hagelschades
 • Lassen van aluminium
 • Herstelling van mobilhomes, caravans, vrachtwagens en oldtimers
 • Herstelling van hybride en elektrische voertuigen
 • Bandencentrale
 • Verkoop van tweedehandswagens
 • Airco service
 • Takeldienst 24u/24
 • Verkoop van tweedehandswagens
 • Herstelling van voorruiten, en eventuele vervanging
 • Computerdiagnose
 • Onderhoud en mechanische herstellingen
 • Technische keuringen  

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie, met een oppervlakte van 1400m², is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair. Dit is ons One Stop Shop Concept.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen