Coordonnées

Boomsesteenweg 944
2610 Wilrijk
Belgique

Téléphone : 03 877 90 55
Fax : 03 877 95 55
TVA : BE 0828 589 935
Site web : http://www.carrosserie-autostad.be

Services

 • Carrosserie
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Vendredi: 8:00-12:00, 13:00-16:00
Samedi: Closed
Dimanche: Closed

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Bij Carrosserie Autostad staan we bekend om onze snelle service. Uw wagen wordt steeds in perfecte staat afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Zulke kwaliteit en service zijn enkel mogelijk dankzij onze goede organisatie en moderne uitrusting. Daardoor wordt snel werk ook goed werk!

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Dankzij ons automatische kostenberekeningsysteem kan het schadebedrag meteen worden vastgesteld. De geïnformatiseerde uurberekening zorgt er tevens voor dat alle werken nauwkeurig geregistreerd worden.

U kunt uw wagen niet missen tijdens de herstelling? Geen nood! Ook hiervoor staan we tot uw dienst en kunnen wij u een vervangwagen bezorgen.

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Andere diensten

 • Herstelling van hagelschades
 • Herstelling van mobilhomes, caravans, vrachtwagens en oldtimers
 • Airco service
 • Takeldienst
 • Herstelling van voorruiten, en eventuele vervanging

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie, met een oppervlakte van 2000 m², is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair. In de werkplaats beschikken wij over drie milieuvriendelijke spuitcabines, richtapparatuur voor personenwagens en een modern stofafzuigingssysteem.     

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling. 

Ons team omvat 10 gekwalificeerde en ervaren medewerkers die uw voertuig herstellen. Carrosserie Autostad herstelt wekelijks zo’n 45-tal wagens. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vinçotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respecteren van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

Carrosserie

Had u een ongeval met blikschade? Maak u geen zorgen, Carrosserie Autostad zorgt ervoor dat het onmogelijke gebeurt! Breng uw wagen bij ons binnen en hij ziet al gauw weer als nieuw uit, klaar om veilig het verkeer in gestuurd te worden!

“Als koetswerkhersteller heb ik een ervaring van 25 jaar. De daarbijhorende passie voor de stiel hebben me ertoe aangezet om enkele jaren geleden me als zelfstandige te vestigen. Uiteraard bezit ik mijn Avicar certificaat, ben ik lid van Federauto en ben ik erkend door de meetse verzekeringsmaatschappijen.”

“Bent u tevreden, zeg het aan anderen. Bent u dat niet, zeg het aan mij!”

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak. We zorgen er steeds voor dat u snel en efficiënt wordt geholpen.

Carrosserie Autostad maakt tevens deel uit van het AXIAL netwerk. Deze garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos