Coordonnées

Kapelstraat 85
2160 Wommelgem
Belgique

Téléphone : 03 353 67 50
Fax : 03 354 02 34
TVA : BE 0456 875 641
Site web : http://www.garagebertels.be/

Services

  • Carrosserie
  • Climatisation
  • Mécanique
  • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:30, 13:00-18:00
Mardi: 8:00-12:30, 13:00-18:00
Mercredi: 8:00-12:30, 13:00-18:00
Jeudi: 8:00-12:30, 13:00-18:00
Vendredi: 8:00-12:30, 13:00-18:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Door een open en eerlijke communicatie met de verzekeringsmaatschappijen en onze klanten zorgen wij voor een vlot verloop van uw schadedossier.

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Andere diensten

Dankzij onze twintig jaar lange ervaring en onze vooruitstrevende bedrijfsfilosofie kunt u met een veilig gevoel onze garage uitrijden.

Werkplaats & team

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen, en herstellingen in smart en spot repair. Alle carrosserieherstellingen doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.    

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen. Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen  aan al onze klanten. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

       

Carrosserie

Garage Carrosserie Bertels is een onafhankelijk garagebedrijf voor alle automerken.

We staan garant voor een betrouwbaar en kwalitatief onderhoud en herstelling van uw personenwagen, 4x4, bestelwagen of lichte vrachtwagen.
Dagelijks behandelen onze gemotiveerde medewerkers alle mechanische- en carrosserie- herstellingen met de grootste zorg.

Carrosserie Bertels maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijksteverzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos