Coordonnées

Breiwaterstraat 24
3630 Maasmechelen
Belgique

Téléphone : 089 76 48 27
Fax : 089 77 30 95
TVA : BE 477 237 921

Services

 • Carrosserie
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:30-18:00
Mardi: 8:30-18:00
Mercredi: 8:30-18:00
Jeudi: 8:30-18:00
Vendredi: 8:30-18:00
Samedi: 9:00-12:00
Dimanche: Closed

Herstelproces & diensten

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Wij bieden een volledige dientsverlening,  van een vervangwagen voor de duur van de herstelling, tot aan de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Wij nemen ook de nodige administratieve procedures met de makelaar of verzekeraar voor onze rekening.

Andere diensten

 • Smart repair, Spot repair en Day repair
 • Herstelling van hagelschades
 • Herstelling van hybride voertuigen, electrische voertuigen

Werkplaats & team

 • Oppervlakte van de werkplaats 1900 m²
 • Wij beschikken over de laatste nieuwe apparatuur om koplampen te regelen, om diverse soorten aluminium en staal te lassen,  om banden te monteren, om stofvrij te kunnen schuren en om airco’s te vullen volgens de nieuwe regelgeving.
 • Een wasplaats, een 3D uitlijntoestel voor geometrie, een computergestuurde richtbank, een mobiele computer voor digitale foutdetectie, IRT & UV drogers.
 • Wij beschikken over 8 voorbereidingszones en een spuitkabine zodat wij steeds een vlotte doorstroming kunnen garanderen
 • Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen, en herstellingen in smart en spot repair
 • Al carrosserieherstellingen worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd 
 • Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.
  Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen

Ons team 

 • 9 ervaren productieve medewerkers die uw voertuig herstellen
 • 3 personeelsleden voor de administratie

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstellig kunnen garanderen  aan al onze klanten. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

Carrosserie

Carrosserie Cardinaels is een modern en toonaangevend bedrijf gelegen in het industrie zone Zuid  “Oude Bunders”  Maasmechelen - Limburg.

Strategisch gesitueerd aan de grens met Nederland en op enkele minuten van de afrit 33 van de E314,  biedt ons bedrijf een uitstekende service aan het cliënteel van Maasmechelen, genk, lanaken en omgeving.

Het bedrijf werd overgenomen door Patrick Cardinaels in 1990. Hij ging van start in een gebouw op de Rijksweg in Eisden, maar dankzij de gedrevenheid en de passie van de zaakvoerder groeide het bedrijf al snel uit tot een gevestigde waarde in de streek. Dit zorgde ervoor dat er in 1993 uitbreidingsinvesteringen werden  doorgevoerd en het bedrijf zijn intrek nam in een nieuw modern industrieel complex in de industrie Park  Breitwaterstraat, 24.

Momenteel beschikt Carrosserie Cardinaels over 1160 m2 werkvloer en 1500 m2 parkeergelegenheid, ruim genoeg om de uitstekende service te leveren die de klanten van hem verwachten.

Carrosserie Cardinaels wordt gerund door Patrick Cardinaels en bij het administratieve gedeelte wordt hij bijgestaan door een ploeg van drie medewerkers. Patrick staat in voor de organisatie van het bedrijf, gaande van de planning van de werken, opmaak van bestekken tot het ontvangen van de experts.

De gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers van de carrosserie garanderen een vlotte doorstroming en een professionele herstelling volgens de strengste normen.

Carrosserie Cardinaels maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  
Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos