Coordonnées

Nieuwpoortsesteenweg 168/2
8470 Gistel
Belgique

Téléphone : 059 26 74 13
Fax : 059 26 62 76
TVA : BE 454 011 666

Services

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Vendredi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Samedi: Closed
Dimanche: Closed
Actuellement ouvert !

Herstelproces & diensten

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Andere diensten

 • Smart repair, Spot repair en Day repair
 • Herstelling van hagelschades met of zonder spuiten
 • Lassen van aluminium
 • Herstelling van mobilhomes, caravans, vrachtwagens, oldtimers, ...
 • Bandencentrale in onderaanneming
 • Takeldienst 24u/24 in onderaanneming, tel. 059/30.55.55
 • Erkend Dinitrol antiroestcenter met 10 jaar garantie op nieuwe wagens, mobilhomes, oldtimers, bestelwagens en terreinwagens
 • Airco-service
 • Alle andere lakwerken (niet voertuiggebonden) 

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen doen wij zelf, in onze eigen werkplaats van 1200m².

Wij beschikken over richtbanken, 5 voorbereidingszones en een moderne spuitcabine.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen

De grote verscheidenheid aan kleuren en hun complexiteit maken de kleurbepaling steeds moeilijker. Dit vraagt kostbare werkuren. De oplossing is er: Glasurit RATIO Scan II. Dit draagbaar instrument meet nauwkeurig de kleur rechtstreeks op de carrosserie van de wagen en levert snel en gemakkelijk de gewenste mengformule.

Glasurit RATIO Scan II vormt de combinatie van een kwalitatief hoogstaand meetinstrument en een toepassing die perfect geïntegreerd is in het Glasurit RATIO Color Systeem. Om absolute kleurzekerheid te kunnen garanderen, wordt de door Glasurit RATIO Scan II bepaalde kleur gecontroleerd met de betreffende kleurstaal van het Glasurit Color Profi Systeem.

Door het invoeren van ons Color-Profi-System (CPS) hebben we de snelheid en de juistheid van de kleurbepaling in de praktijk spectaculair vereenvoudigd en verbeterd. We beschikken dan ook over kwaliteitsverven van Glasurit.

Ons team 

Ons team bestaat uit 5 ervaren productieve medewerkers die uw voertuig herstellen en 1 personeelslid voor de administratie.

Onze medewerkers zijn o.m. geschoold voor ruitherstelling, airco, celette, aluminiumlassen en kunststofherstelling. 

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen  aan al onze klanten. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

Carrosserie

Carrosserie Dekeyzer herstelt alle merken snel, perfect en discreet.

Carrosserie Dekeyzer is een modern, dynamisch carrosseriebedrijf in Gistel. Sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in totaal autoschadeherstel in de regio Kust, Middenkust en Hinterland. Naast particulieren zijn wij erkend door alle grote verzekeringsmaatschappijen. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de strengste milieu-eisen en streven naar optimale kwaliteit en service.

Na succesvolle jaren van hard werken in Westkerke hebben wij onze eerste grote groeistap gezet in 2001. Carrosserie Dekeyzer is dan ook sindsdien gevestigd op zijn huidige locatie op de Nieuwpoortsesteenweg 168/2 te Gistel. Daar vindt u ons modern bedrijfspand met voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en een ruime afsluitbare ruimte voor de te herstellen auto's.
Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen, en herstellingen in smart en spot repair

Carrosserie Dekeyzer maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos