Coordonnées

Burchtstraat 192
9150 Kruibeke
Belgique

Téléphone : 03 774 03 03
Fax : 03 774 20 18
TVA : BE 0426 773 274
Site web : https://www.janssensm.be/

Services

 • Carrosserie
 • Pneumatique
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Mécanique
 • Camion
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-18:00
Mardi: 8:00-18:00
Mercredi: 8:00-18:00
Jeudi: 8:00-18:00
Vendredi: 8:00-18:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening:

 • Alle carrosserieherstellingen van personenwagens, vrachtwagens en bussen.
 • Alle spuitwerken van kranen, hoogtewerkers, fietsen, meubelen,...
 • Erkend Dinitrolcenter voor personenwagens, vrachtwagens en bussen.
 • Erkend hersteller voor alle grote verzekeringsmaatschappijen.
 • Bandenservice (bandenhotel).
 • Plaatsen van reclameborden.
 • Bedrijfscarwash.

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.   Wenst u een idee van de herstellingskosten, aarzel dan niet ons te contacteren via onze contactpagina. Wij maken graag een aangepaste offerte.

Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. 

Andere diensten

Bandenservice (bandenhotel) - Wij helpen u graag om het rijden met uw voertuig zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Inclusief het herstellen of vervangen van banden, aankoop van winter- en/of zomerbanden, stockage van de tweede bandenset en wieluitlijning. 

Onze troeven: volledige visuele controle van band en velg, mogelijkheid tot het reinigen van banden en velgen,  optimaal en droog stockeren van de sets, priority service in geval van onverwachte wissels, identificatie van uw banden

Bedrijfscarwash voor bedrijven met contract en op afspraak - Bij onze bedrijfscarwash krijgt u waar voor uw geld. Inderdaad, wij blijven constant investeren in de modernste infrastructuur om te voldoen aan uw wensen en bovendien voldoen wij aan de strengste milieureglementeringen.

Onze troeven: op afspraak, voor bedrijfsvoertuigen, voorwas, velgenreiniger, inweken / afspuiten / wassen, polish & wax, drogen

Erkend Dinitrol Center voor personenwagens, vrachtwagens en bussen - nieuwe auto's, klassiekers, oldtimers, campers, bussen, vrachtwagens en andere voertuigen worden in ons dinitrol-center behandeld tegen roest. Hiervoor worden de producten van Dinitrol gebruikt. Op de site van Dinitrol vindt u informatie over de producten, de behandelingen en welke behandeling geschikt is voor uw voertuig. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met uw vragen. Na de anti-roestbehandeling kan uw voertuig er weer jaren tegen!

Onze troeven: erkend Dinitrol Center, de beste anti-roest behandeling voor elk merk, gebruik van speciaal Dinitrol-gereedschap, de erkende Dinitrol-garantie!

Alle spuitwerken van kranen, hoogtewerkers, fietsen, meubelen,... - wij spuiten meer dan voertuigen alleen!  

Onze spuitcabines voldoen aan de hoge eisen van kwaliteit en milieu. Bestelwagens, extra lang of met verhoogde daken, vrachtwagens en bussen kunnen in één van de extra grote spuitcabines gespoten worden. Niet alleen voertuigen, maar ook het coaten van andere voorwerpen zijn mogelijk, namelijk: kranen, containers, meubelplaten, balustrades, afsluitingen, trappen, radiatoren, fietsen

Onze troeven: topbehandeling van elk voorwerp, professionele spuiter, eigen kleurenlabo, stofvrij werken, perfect egaal resultaat

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats van 2510m². Onze werkplaats omvat 2 spuitcabines voor personenwagens, 3 droogovens, 2 richtvloeren (Black Hawk), 1 spuitcabine voor kranen / autobussen / vrachtwagens / industriële spuitwerken, 1 electronisch meetsysteem voor richtwerk (Shark), 1 Airco diagnose centrum, 1 Dinitrolcentrum voor vracht- en personenwagens, een afgesloten bewaakte parking en een ruimte voor voertuigen die totaal verlies zijn.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

Een team van specialisten staat tot uw dienst.  Het team heeft een jarenlange ervaring en expertise in carrosseriewerken.  Bovendien volgt het team regelmatig opleidingscursussen om geïnformeerd te zijn over de nieuwe procedures en de nieuwe herstellingstechnieken.

Bij ons is uw voertuig in goede handen!

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

       

Carrosserie

Carrosserie Janssens is een modern uitgerust Carrosseriebedrijf met 8 werknemers.

Daar het bedrijf erkend en aanbevolen hersteller is door de meeste verzekeringsmaatschappijen, staan wij garant voor het verlenen van een optimale service en kwalitatief werk.De klanten kunnen rekenen op een vervangwagen, snelle afhandeling van het dossier, optimaal kwaliteitswerk en rechtstreekse betaling door de verzekeringsmaatschappij. Carrosserie Janssens is nog steeds in volle expansie met als voornaamste troef een tevreden klant.

Carrosserie Janssens maakt deel uit van het AXIAL netwerk. Deze garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos