Coordonnées

Prins Albertlaan 86
8870 Izegem
Belgique

Téléphone : 051 30 55 94
Fax : 051 30 82 94
TVA : BE 806 495 513
Site web : http://www.carrosseriemouton.be/

Services

 • Carrosserie
 • Pneumatique
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Mécanique
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 7:00-12:00, 13:00-19:00
Mardi: 7:00-12:00, 13:00-19:00
Mercredi: 7:00-12:00, 13:00-19:00
Jeudi: 7:00-12:00, 13:00-19:00
Vendredi: 7:00-12:00, 13:00-18:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Door onze jarenlange ervaring van vader op zoon en oog voor detail bieden wij een hoge kwaliteit van afwerking in verhouding met een redelijke prijs. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. 

Andere diensten

 • Laswerken in al zijn vormen
 • Herstellen en vervangen van autoruiten
 • Polieren van uw wagen
 • Uitlepelen van deuken zonder lakschade
 • Lid van Federauto en Eurogarant 

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

      

Carrosserie

We zijn open op zaterdag enkel op afspraak !

Carrosserie Mouton is een familiaal bedrijf dat opgericht is begin jaren 80. Zodoende hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de sector.

U kan bij ons terecht voor ieder carrosseriewerk, van klein tot groot ! Wij beschikken over alle moderne technieken die in het carrosseriegebeuren gebruikt worden. Aan het milieu wordt ook gedacht, er wordt enkel gebruik gemaakt van watergedragen lakken en andere verfgerelateerde producten.

Carrosserie Mouton maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekerings-maatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

U kan steeds vrijblijvend langskomen voor een prijsofferte. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in onze zaak!

Emerson en Tine

Op zaterdagvoormiddag enkel open op afspraak !

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos