Coordonnées

Bistweg 74
2520 Ranst
Belgique

Téléphone : 03 294 88 99
Fax : 03 294 88 99
TVA : BE 0860 344 171
Site web : http://www.carrosserietompeers.be

Services

  • Carrosserie
  • Vitrage
  • Climatisation

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-18:00
Mardi: 8:00-18:00
Mercredi: 8:00-18:00
Jeudi: 8:00-18:00
Vendredi: 8:00-17:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. 

Andere diensten

  • Spot repair en Smart repair
  • Hertsellen van hagelschades
  • PDR uitdeuken zonder spuiten
  • Herstellen van hybride voertuigen 

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.
Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Onze werkplaats omvat een monteer- en demonteerzone, een voorbereidingszone, 3 hefbruggen, puntlas-apparatuur, zandstraal apparatuur, een richtbank Celette, 2 spuitkabines voor personenwagens en infra-rooddrogers.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.
Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen waardoor de impact op het milieu beperkt is.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

     

Carrosserie

Welkom bij Carrosserie Tom Peers!
Waar Perfectie en Service elkaar ontmoeten.

Krassen, een deuk of zware schade, bij Carrosserie Tom Peers komt uw wagen steeds in bekwame handen terecht.
Uw wagen wordt op een mum van tijd weer als nieuw. Indien u wenst, kan u gebruik maken van een gratis vervangwagen tijdens de herstelling. Enkel de brandstof is te uwer laste.

Carrosserie Tom Peers herstelt alle merken en beschikt over een nagelnieuwe infrastructuur gaande van demontage, voorbereiding tot spuitcabines. In ons atelier staan orde en netheid steeds voorop.
Wij beschikken over het Informex systeem voor het berekenen van de schade aan uw wagen. Dit systeem is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen.

Carrosserie Peers maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekerings-maatschappijen. Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos