Coordonnées

Dudzeelsesteenweg 139
8000 Brugge
Belgique

Téléphone : 050 33 09 10
Fax : 050 33 09 78
TVA : BE 883 696 031
Site web : https://www.snauwaertautobedrijf.be/

Services

 • Carrosserie
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Mécanique
 • Camion
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-19:00
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-19:00
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-19:00
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-19:00
Vendredi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Samedi: 9:00-12:00, 13:30-18:00
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

U kan steeds bij ons terecht voor een gratis prijsbestek voor het herstellen van uw wagen. Bij het opmaken van het bestek bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. 

Andere diensten

 • Takeldienst 24u/24:
  Takeldienst Snauwaert biedt zijn klanten een 100% full service aan, of het nu gaat om een herstelling ter plaatse, een sleping na panne of na ongeval. Wij zorgen ervoor dat onze klantne op een zo kort mogelijke tijdsspanne terug mobiel zijn. Takeldienst Snauwaert is 24u/24 beraikbaar op het nummer 050/33.09.10 !
 • Mechaniek:
  Wij staan met de nodige competentie en professionalisme garant voor het onderhoud van zowel personenwagens als bedrijfswagens, ongeacht het merk.
  Alle onderhoudsbeurten en andere gangbare diensten worden door opgeleid personeel uitgevoerd.
  De technische kennis van het personeel wordt op regelmatige basis opgefrist.
 • Elektronische Diagnose:
  Huidige wagens zijn uitgerust met tal van elektronische onderdelen. We denken dan o.a. aan motormanagement, de reminrichting en verlichting. Wij beschikken over een elektronisch diagnose-apparaat, waarmee we foutcodes kunnen uitlezen en, indien nodig, de functies kunnen herprogrammeren.
 • Verkoop van Tweedehandswagens en Aanhangwagens

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats, met de grootste aandacht voor perfectie.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair. Wij beschikken over 2 spuitcabines voor het spuiten van personenwagens en kleine bestelwagens en 1 spuitcabine voor het spuiten van vrachtwagens en autobussen.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

Carrosserie

Carrosserie Snauwaert herstelt alle voertuigen, van de kleinste auto tot de grootste vrachtwagen !

Carrosserie Snauwaert maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekerings-maatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos