Coordonnées

Industrielaan 8
9620 Zottegem
Belgique

Téléphone : 09 360 95 60
Fax : 09 360 82 82
TVA : BE 0862 187 171

Services

  • Carrosserie
  • Pneumatique
  • Vitrage
  • Climatisation
  • Mécanique
  • Location voiture
  • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-17:30
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-17:30
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-17:30
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-17:30
Vendredi: 8:00-12:00, 13:00-17:30
Samedi: Closed
Dimanche: Closed

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. 

Andere diensten

Ruitherstelling

Een steentje kan gemakkelijk opvliegen en uw voorruit beschadigen. Net zo gemakkelijk bezorgt onze ruitherstellingsdienst u weer een onbelemmerd zicht.
Met behulp van innovatieve technologie en het modernste gereedschap proberen onze specialisten altijd eerst, indien mogelijk, de beschadigde ruit te herstellen, om u op deze manier tijd en geld te besparen. Technologisch geavanceerde, heldere hars wordt geïnjecteerd in het beschadigde gebied en uitgehard met een UV-lamp, waardoor uw voorruit heel blijft en net zo veilig is als een nieuwe.

Om dit te kunnen doen, mag de schade niet groter zijn dan een muntstuk van 2 euro, niet op minder dan 10 cm van de zijkant van de ruit liggen en niet in het directe gezichtsveld van de bestuurder liggen.

Kleine schades aan voorruiten, zoals een sterretje of barst, kunnen zich makkelijk verspreiden, waardoor de gehele voorruit vervangen dient te worden.

Uitdeuken zonder spuiten

'Paintless Dent Removal' (PDR of uitdeuken zonder spuiten) is een unieke techniek waarmee onze specialisten op een goedkope manier kleine deuken uit de carrosserie kunnen verwijderen. In de meeste gevallen is herspuiten van de beschadigde onderdelen niet nodig. Dit is een lijst met schadegevallen die hersteld kunnen worden met de PDR-techniek: Hagelschade, Deuken veroorzaakt door autoportieren en winkelwagentjes, Kleine beschadigingen aan de carrosserie of aan de bumper

Werkplaats & Team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

    

Carrosserie

Carrosserie Van den Bossche maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos