Devis en ligne

4AllCars

Onze gegevens

Reepstraat 157
9170 Sint Gillis Waas

Telefoon: 03 727 11 10
Fax : 03 727 11 12

Onze diensten

Openingstijden

We zijn gesloten
maandag: 8:00-12:00 | 13:00-18:30
dinsdag: 8:00-12:00 | 13:00-18:30
woensdag: 8:00-12:00 | 13:00-18:30
donderdag: 8:00-12:00 | 13:00-18:30
vrijdag: 8:00-12:00 | 13:00-18:30
zaterdag: 9:00-12:00
zondag: Gesloten

Carrosserie

Carrosserie 4ALLCARS maakt werk van elk koetswerk, ongeacht het merk !

Wij herstellen alle schades, van een kleine deuk tot een flinke peer. Onze jarenlange ervaring, kwaliteit en absolute klantentevredenheid staan garant voor een feilloze herstelling.

Carrosserie 4ALLCARS maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen. 

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu. 

 

Gratis prijsaanvraag

Herstelproces & Diensten

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Werkplaats & Team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze werkplaats heeft maar liefst een oppervlakte van 250 m² en is omgeven door een ruime parking. Dat maakt het mede mogelijk dat wij op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier aan uw voertuig kunnen werken. Bovendien hebben wij  enkel en alleen ervaren medewerkers die op de hoogte zijn van de allernieuwste producten en technologieën. Zo zorgen wij ervoor dat uw wagen netjes en voor de juiste prijs hersteld wordt.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen. Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team van 3 ervaren medewerkers en 1 leerjongen die we opleiden voor de toekomst staat iedere werkdag tot uw dienst. Twee administratieve medewerkers zorgen voor het onthaal van onze klanten en een perfecte administratie van de hersteldossiers.

Medezaakvoerder Chris is ook productief op de werkvloer en deelt zijn ervaring met het team.

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling. 

Kwaliteit & Milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte. Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

4ALLCARS maakt werk van elk koetswerk, met behoud van kwaliteit en milieunormen !

Erkenningen