Devis en ligne

Carrosserie Ydens

Onze gegevens

Huivelde 6
9240 Zele

Telefoon: 052 44 44 62
Fax : 052 45 10 61

Onze diensten

Openingstijden

We zijn gesloten
maandag: 8:00-12:00 | 13:00-19:00
dinsdag: 8:00-12:00 | 13:00-19:00
woensdag: 8:00-12:00 | 13:00-19:00
donderdag: 8:00-12:00 | 13:00-19:00
vrijdag: 8:00-12:00 | 13:00-19:00
zaterdag: 9:00-12:00
zondag: Gesloten

Carrosserie

Carrosserie Wim Ydens is uw erkend carrosseriehersteller voor alle merken personen- en bestelwagens.

Een deuk of een kras in uw wagen is snel gebeurd. Maar gelukkig ook snel weer opgelost, dankzij onze gouden combinatie van 25 jaar ervaring en toptechnologie.

Sinds januari 2014 zijn wij actief in ons uitgbreid en vernieuwd gebouw, met ruime parking. 

Carrosserie Wim Ydens maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Gratis prijsaanvraag

Herstelproces & diensten

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Wij bieden een volledige dientsverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Andere diensten

  • Wij herstellen en vervangen alle autoruiten.
  • Wij gebruiken geavanceerde poliertechnieken.
  • Wij leveren vervangwagens, inclusief een bestelwagen voor professionele klanten.   

Werkplaats & team

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen, en herstellingen in smart en spot repair. Alle carrosserieherstellingen doen wij zelf, in onze eigen werkplaats van 500 m².    

Een perfect eindresultaat start met een goede voorbereiding, daarom is onze werkplaats ingedeeld in verschillende zones: montage-demontage, voorbereiding, richtzone, spuitcabine, waszone.

Wij beschikken over een elektronisch meet- en uitleestoestel en een verflabo met kleurenscanner.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

Ons team bestaat uit 3 ervaren carrosserieherstellers en één leerjongen, alsook één administratieve medewerker.

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen  aan al onze klanten. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen