Devis en ligne

Onze diensten

De AXIAL hersteller is gekwalificeerd voor het herstellen van alle merken

Multimerk Carrosserie

Door hun ervaring en hun opleiding kunnen de AXIAL herstellers instaan voor alle types en merken van voertuigen. Zij garanderen in alle zelfstandigheid de volledige herstelling van ieder voertuig, wat ook de aard van de schade mag zijn.

Glasbraak

De herstelling en het vervangen van autoruiten maken integraal deel uit van het beroep van carrosseriehersteller. Iedere AXIAL hersteller beschikt over de knowhow om zowel glas elementen te vervangen als voorruiten te herstellen.

One day repair

In een polyvalente "One Day Repair" zone wordt de volledige herstelling uitgevoerd, en moet uw voertuig aldus niet meer verplaatst worden tussen de verschillende werkzones. Geen wachttijden meer tussen twee werkstations !

Deze techniek wordt uitgevoerd indien uw voertuig geen omvangrijke plaatwerkherstelling behoeft. Uw voertuig wordt sneller hersteld, het energieverbruik ligt lager en dit is tevens beter voor het milieu ! 

Smart repair

Smart Repair is een hersteltechniek voor kleinere schades (+/- GSM formaat), velgenherstellingen, ruitherstelling, interieur, enz.

Dankzij deze techniek wordt de herstelling beperkt tot een plaatselijke ingreep. Aldus worden minder herstel- en verfproducten gebruikt, en wordt de herstelling sneller uitgevoerd.

Meer lezen over Smart-repair

Mechanisch onderhoud

De meerderheid van de carrosserieherstellers, en alleszins wanneer zij merkagent zijn, kunnen ook instaan voor het mechanisch onderhoud van het voertuig op basis van de onderhoudsvoorschriften van de constructeur. Zij kunnen tevens een onderhouds-programma opmaken voor de lange termijn verhuurders of de beheerders van grotere vloten.

Airco

De werkzaamheden gebonden aan de airco (herladen, vervangen, filteren) maken deel uit van de activiteiten van de AXIAL hersteller

Vind uw AXIAL carrosserie