Devis en ligne

Professionneel werk

Uw wagen zijn schoonheid teruggeven maar ook (en vooral) hem opnieuw even veilig maken als een nieuwe wagen.

Dat is het minste wat we kunnen doen !

Wanneer AXIAL de zorg voor uw voertuig op zich neemt, wordt dit hersteld volgens de oorspronkelijke referenties, met onderdelen conform de nomenclatuur en volgens de technische beschrijvingen van de constructeur.

Een concrete herverzekering

Een AXIAL-hersteller is niet zomaar een hersteller, hij is een goed opgeleide vakman, die voortdurend aan de top staat wat betreft de meest geschikte technologie voor de herstelling van uw voertuig. Hij neemt de herstelling die hij uitvoert volledig op zich. Hij demonteert, vervangt of herstelt de koetswerkelementen. Hij doet de beglazing van uw voertuig, zowel ruiten vervangen als herstellen. Hij controleert, demonteert, vervangt en regelt defecte mechanische elementen. Hij beschikt over een waar spuitlabo om alle mogelijke kleuren opnieuw samen te stellen zodat hij zo dicht mogelijk de kleur van uw voertuig kan benaderen, om uiteindelijk de kleur aan te brengen in een spuitcabine.

Goede doorverkoopvoorwaarden

In het dagelijks leven is een ongeval een storend element. AXIAL betekent voor u de zekerheid dat echte vaklui uw probleem ter harte nemen. Wanneer uw voertuig u na herstelling opnieuw overhandigd wordt, bent u er zeker van dat u:

  • uw voertuig binnen de optimale veiligheidsnormen terugkrijgt,
  • een nationale garantie geniet van 5 jaar*.