Devis en ligne

Smart Repair

De Axial hersteller is ook gespecialiseerd in het herstellen van kleine schades

De SMART REPAIR technieken (SMall Area Repair Techniques) richten zich tot het herstellen van kleine schades op gebied van carrosserie, ruiten, velgen, lichten en interieurbekleding. Al onze carrosserieherstellers zijn getraind in de SMART REPAIR technieken.

SMART REPAIR : uw voordelen

Met SMART REPAIR technieken worden minder onderdelen vervangen en worden minder verfproducten gebruikt. De ingrepen op de carrosserie van uw voertuig zijn dus minder omvangrijk. Uw voordelen zijn de volgende :

  • Snellere herstelling
  • Economische herstelling
  • Milieuvriendelijke herstelling

SMART REPAIR technieken zijn van toepassing op de volgende zones van uw voertuig :

Lichten – schijnwerpers 

Het vervangen van een voorlicht is een kostelijke ingreep.
Wist u dat SMART REPAIR technieken het mogelijk maken ook kleine schades aan uw voorlichten te herstellen ? Uw lichten zien er na de herstelling als nieuw uit, voor een kleine kostprijs !  

Ruitherstelling 

Een ster in een voorruit of in een andere zijruit of achterruit kan snel groeien tot een grote barst.
Op dat moment moet de ruit vervangen worden, en dit is een aanzienlijke kost. Er moet dus preventief ingegrepen worden. Laat uw ruiten herstellen bij de dichtstbijzijnde Axial carrosseriehersteller. 

Interieurbekleding

SMART REPAIR richt zich ook tot schades aan de interieurbekleding van uw voertuig. Wij herstellen, heel lokaal, oppervlakten in stof, in leder of in kunsstof. Krassen, vlekken, en tekenen van slijtage kunnen we onder handen nemen, op het dasboard, op de deuren of op de zetels. 

Carrosserie en bumpers - spot repair

En kras op de carrosserie of op een bumper ? Om deze weg te werken gebruiken we speciale hersteltechnieken en verfproducten waarbij enkel en alleen een beperkte zone rond de schade wordt hersteld, en die een zelfde kwaliteit garanderen dan een klassieke herstelling. 

Velgen

Velgen zijn een belangrijk element in de esthetiek van uw voertuig.
Nochtans hebben ze het hard te verduren in het verkeer. U kan de velgen vervangen door nieuwe, maar dit kost veel geld. Dankzij moderne SMART REPAIR technieken herstellen we uw velgen voor een zacht prijsje. 

Carrosserie – uitdeuken zonder spuiten (PDR)

Een deukje in de carrosserie ? Hagelschade ? Deze kleine schades aan uw voertuig komen spijtig genoeg regelmatig voor. Dankzij onze ervaring en dankzij ons speciaal gereedschap verwijderen we kleine en middelgrote deukjes zonder de carrosserie te moeten herspuiten. Deze techniek resulteert in snellere en milieuvriendelijkere herstellingen.

CARROSSERIE EN BUMPERS - SPOT REPAIR

En kras op de carrosserie of op een bumper ? Om deze weg te werken gebruiken we speciale hersteltechnieken en verfproducten waarbij enkel en alleen een beperkte zone rond de schade wordt hersteld, en die een zelfde kwaliteit garanderen dan een klassieke herstelling. 

car