Coordonnées

Galgenveldstraat 23
8700 Tielt
Belgique

Téléphone : 051 40 14 53
Fax : 051 40 02 52
TVA : BE 0433 027 103
Site web : http://carrosseriebiebuyck.be

Services

  • Carrosserie
  • Pneumatique
  • Vitrage
  • Climatisation
  • Location voiture
  • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Vendredi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Samedi: 9:00-12:00
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen. 

Carrosserie Biebuyck is een ERKEND HERSTELLER voor de meeste grote verzekeringsmaatschappijen. Wij voldoen dus aan de strengste voorwaarden door de maatschappijen opgelegd. Wij zorgen voor alle koetswerkherstellingen, al of niet verzekeringswerk.

Na de persoonlijke ontvangst worden er digitale foto's van uw wagen genomen en een geautomatiseerd Winformex bestek wordt opgemaakt (Winformex is een databank waarin alle gegevens zitten i.v.m. herstellingstijden en prijzen van de onderdelen per voertuigtype). U krijgt de nodige uitleg over de herstelling en wij nemen de administratieve opvolging van u over, indien u dit wenst.

In sommige gevallen kan de maatschappij overgaan tot een directe betaling, zodat u zich daarover ook geen zorgen meer hoeft te maken.

Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. 

Andere diensten

Bandenservice

Bij ons is alle apparatuur ter beschikking om alle banden goed en snel te vervangen. De meeste bandenmerken zijn bij ons te verkrijgen aan scherpe prijzen.

Controle chassisopmetingen

Bij een ongeval kan het chassis beschadigd zijn. Wij kunnen dit controleren op afwijkingen met spanesi touch (met een rapport voor Informex). Indien nodig corrigeren wij dit op de richtbank.

Airco-service

Het onderhoud of vullen van het aircosysteem van uw wagen kunnen wij u met ons Bosch-servicetoestel garanderen.

Divers spuitwerk

Diverse meubelen (hout, metaal, …), garagepoorten,… kunnen in onze moderne spuitcabine gespoten worden.

oldtimerrestauratie

Reeds vele jaren is oldtimerrestauratie onze passie. Met onze ervaring en interesse kunnen wij samen met u de gepaste restauratie voor uw oldtimer bespreken en uitvoeren.

Takelen en berging van voertuigen

Ook in minder goede omstandigheden kunt u beroep doen op onze klantenservice. Onze takeldienst is 24u/ 24 ter beschikking. Het takelen en slepen van voertuigen is een vak apart. Indien U het wenst komen wij uw wagen ophalen op de plaats van het ongeval, bij u thuis, op het werk,… en leveren u een vervangwagen. Een expertise en de eventuele herstelling van uw beschadigd voertuig kan bij ons worden uitgevoerd.

Wij zijn partner van de overheid.

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair. Bij kleine beschadigingen hoeven we niet altijd het volledige onderdeel te spuiten of te demonteren, waardoor we de kostprijs kunnen drukken en toch een mooi resultaat verkrijgen.

Hiervoor gebruiken wij steeds hoogwaardige producten, machines en technieken om tot een perfect resultaat te komen.

Met onze jarenlange ervaring van het vervangen van ruiten bent u zeker van een correcte plaatsing. De ruiten worden bij ons dezelfde dag of nacht nog geleverd, waarbij wij een snelle service kunnen bieden.

In geval van een sterretje in de voorruit, kunnen wij dit onmiddellijk herstellen.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteil & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

      

Carrosserie

Bij een auto-ongeval kan U steeds bij ons terecht. Wij garanderen een kwalitatieve herstelling op maat van iedere klant met de meest innoverende hersteltechnieken, een moderne werkplaats en ons ervaren team. Wij staan 24u/24 voor u klaar en stellen diverse vervangwagens ter beschikking waardoor de hinder voor onze klanten minimaal blijft.

Ons familiebedrijf werd opgericht in 1974 door Bernard en Marijke en groeide uit tot een gevestigde waarde in de regio. In 2013 nam zoon Koen de leiding van de firma over. Met zijn jarenlange ervaring is de toekomst van het bedrijf verzekerd en kan u blijven rekenen op een optimale service.

Carrosserie Biebuyck maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekerings-maatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos