Coordonnées

Puursesteenweg 341
2880 Bornem
Belgique

Téléphone : 03 899 02 01
Fax : 03 899 04 61
TVA : BE 0440 390 787
Site web : http://www.carrosserieceurstemont.be/

Services

 • Carrosserie
 • Pneumatique
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 7:30-12:00, 12:30-18:00
Mardi: 7:30-12:00, 12:30-18:00
Mercredi: 7:30-12:00, 12:30-18:00
Jeudi: 7:30-12:00, 12:30-18:00
Vendredi: 7:30-12:00, 12:30-18:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Bij het opmaken van het gratis bestek bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen. Vraag naar onze speciale prijzen voor eigen schade. 

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Andere diensten

 • Herstelling van hagelschades, uitdeuken zonder spuiten
 • Smart repair en spot repair
 • Airco service
 • Gratis vervangwagen
 • Takeldienst 24u/24
 • Herstelling van voorruiten, en eventuele vervanging
 • Reinigen en polieren alle wagens
 • Haal- en brengservice van de schadewagen  

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Wij beschikken over een elektronisch richt- en meetsysteem Celette-Naja.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen. In ons eigen verflabo maken we conform de richtlijnen van de leverancier de kleur die perfect overeenstemt met de originele kleur van uw wagen. 

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

     

Carrosserie

Carrosserie Ceurstemont is een erkend hersteller voor alle merken, gelegen in Puurs op 500m van de hoofdweg N16 Sint-Niklaas – Temse – Willebroek.

Bij Carrosserie Ceurstemont is iedere klant welkom, tot en met een kijk op het voertuig in de werkplaats tijdens de herstelling. Door ons vriendelijk onthaal krijgt iedere klant een echt thuisgevoel.  

Carrosserie Ceurstemont maakt deel uit van het AXIAL netwerk, en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Onze Kwaliteit = Uw Zekerheid

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos