Coordonnées

Bettestraat 1
9190 Stekene
Belgique

Téléphone : 03 779 91 93
Fax : 03 779 76 03
TVA : BE 0719 323 789
Site web : http://autoschadedbs.be

Services

 • Carrosserie
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Mécanique
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Vendredi: 8:00-12:00, 13:00-15:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Carrosserie DBS herstelt alle automerken, personenauto's en bestelauto's. Wij zijn ook uitgerust om een ganse partij auto's te herstellen van transport tot en met herstelling. Al onze bestekken worden opgemaakt met Informex. Dit is een uiterst nauwkeurig computerprogramma. Voor de verzekeringen hebben we ook een beeldexpertise. Een computer is dus niet meer weg te denken in een modern bedrijf zoals dat van ons. Ons geschoold personeel maakt er werk van om steeds opnieuw uw auto er als nieuw te doen uitzien.

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling. 

Andere diensten

 • Smart repair, Spot repair en Day repair
 • Herstelling van hagelschades
 • Lassen van aluminium
 • Herstelling van hybride voertuigen en electrische voertuigen

Werkplaats & Team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Om de kleur van de gespoten delen identiek te maken aan de huidige kleur van het voertuig maken wij gebruik van RM lakken. In ons verflabo wordt de verf klaargemaakt en in onze spuitcabine wordt dan de auto of onderdelen gespoten. Als alle spuitwerk gedaan is wordt de auto terug gemonteerd en piekfijn afgewassen afgeleverd!

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair. 

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

Carrosserie

Jammer dat onze herstellingen onzichtbaar zijn ...

Ons bedrijf is uitgerust met de modernste technieken zodat je wagen in een mum van tijd in orde is.
Een team van 6 mensen staat klaar om er alles aan te doen je auto zo perfect en zo snel mogelijk af te leveren.
Wij herstellen alle automerken. Van kleine wagens, grote wagens tem bestelwagens.
Wij maken gebruik van de beste verf zodat de kleur van de herstelling exact gelijk is aan de rest van de wagen.

Carrosserie DBS heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in het herstellen van kleine wagens, grote wagens en bestelwagens " alle merken ". Ons bedrijf blijft een regelrechte trendsetter in het milieuvriendelijk gebruik van van o.m. watergedragen lakken. We werken samen met de meeste verzekeringsmaatschappijen en verschillende garages. We maken deel uit van het AXIAL netwerk, een groepering van herstellers van hoog niveau, geselecteerd op basis van objectieve criteria die jaarlijks gecontroleerd worden door een officiële instelling.

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos