Coordonnées

Everdongenlaan 9 Unit B15
2300 Turnhout
Belgique

Téléphone : 014/88.82.11
TVA : BE 0447 336 779
Site web : http://www.carrosserieherrygers.net

Services

  • Carrosserie
  • Pneumatique
  • Vitrage
  • Climatisation
  • Location voiture
  • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 12:30-18:30
Mardi: 8:00-12:00, 12:30-18:30
Mercredi: 8:00-12:00, 12:30-18:30
Jeudi: 8:00-12:00, 12:30-18:30
Vendredi: 8:00-12:00, 12:30-18:30
Samedi: 9:00-12:00
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

SPUITWERK

Carrosserie Herrygers, de specialist in alle spuitwerk voor je auto.  Of het nu gaat om de reparatie van een ongevalschade of de restauratie van een oldtimer.  Bij carrosseriebedrijf in Turnhout ben je aan het juiste adres.

Met onze computergestuurde spuitcabine beschikken wij over de modernste technologie.  We starten met de demontage en het eventueel uitschuren van krassen en steenslag.  Vervolgens wordt een primer aangebracht en maken we gebruik van een infra-rood droger.  Nadien volgt het fijnschuren van de primer.  In een volgende fase wordt de wagen afgeplakt en ontvet waarna de auto gespoten en terug gemonteerd wordt.

 

RICHTWERK

Carrosserie Herrygers is gespecialiseerd in richtwerk.  Heb je zware schade aan je wagen?  Wij zorgen ervoor dat het gedeukte chassis van je auto naar de originele vorm hersteld wordt.

Om professioneel richtwerk te kunnen uitvoeren beschikken wij over 2 Celette richtbanken.  Deze professionele richtbank is een modern richtplatform, de ideale vaste schadeherstelwerkplek om de schade aan je auto vakkundig te kunnen herstellen.  Deze methodes zijn nodig voor het correct herstellen en het precies plaatsen van te vervangen carrosserieonderdelen.

Bij goed uitgevoerd richtwerk hoort uiteraard ook een perfecte uitlijning.  Wij zorgen ervoor dat elke carrosserieherstelling perfect uitgevoerd wordt en dat je auto weer als nieuw hier buiten rijdt.  Uiteraard met garantie.

Werkplaats & Team

...

 

Kwaliteit & Milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de hoogste normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden.

Dit is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

ERKENNINGEN

                        

Carrosserie

Carrosserie Herrygers

Ik heb de stiel thuis met de paplepel binnengekregen. Mijn vader was carrossier en mijn moeder had een zaak in autolak en carrosseriebenodigdheden. Het begon al op school met fietsen en brommers opspuiten en wat later volgden de auto’s. Sommige van die eerste klanten komen nog steeds.

Na meer dan 25 jaar in de stiel werkende, waarvan 20 jaar verantwoordelijk voor de carrosserie bij BMW, besloot ik in 2010 om mijn eigen zaak te starten. Dankzij het leveren van topkwaliteit aan zeer correcte prijzen, werd dit al snel een succes zodat ik op zoek moest naar een groter pand. Ons nieuwe atelier is uitgerust met een gloednieuwe spuitcabine en meerdere voorbereidingzones. Deze zijn voorzien van de allernieuwste technieken wat betreft kwaliteit en milieu. Hier kunnen we dus onze klanten nog vele jaren een topservice aanbieden.

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos