Coordonnées

Pareinpark 19
9120 Beveren
Belgique

Téléphone : 03 755 55 55
Fax : 03 755 50 76
TVA : BE 0878 390 527
Site web : http://www.autoschadebedrijfparein.be/

Services

 • Carrosserie
 • Pneumatique
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Mécanique
 • Location voiture
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-18:00
Mardi: 8:00-18:00
Mercredi: 8:00-18:00
Jeudi: 8:00-18:00
Vendredi: 8:00-18:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Onze carrosserrieafdeling met de laatste nieuwe technologische snufjes is ondergebracht in een recent gebouw dat zeer makkelijk te bereiken is.

Heeft u velgschade, krassen, beschadigingen van een stoeprand ? Bij autoschadebedrijf Parein herstellen wij uw aluminium velgen en zorgen ervoor dat uw velgen er terug als nieuw uitzien.

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Gezien Parein in het bezit is van het AVICAR plus certificaat, blijven we voor alle grote en gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen een betrouwbare en erkende samenwerkingspartner.
Samen met de expert hebben wij maar 1 doel voor ogen: een snelle en correcte herstelling, kortom een tevreden klant.

Andere diensten

 • Smart Repair, Spot Repair en Day Repair
 • Herstelling van hagelschades
 • Lassen van aluminium
 • Herstelling van mobilhomes, caravans en oldtimers
 • Herstelling van hybride en electrische voertuigen
 • Bandencentrale
 • Takeldienst 24u/24 te bereiken op het nummer 03-755.55.55 – bericht nalaten op voicemail !

Gezien bij ons de klant koning is, willen wij U ook graag een veilige en recente vervangwagen aanbieden, steeds afgestemd op uw eigen wagen. Constante investeringen in ons vervangwagenpark, met een uitzonderlijk aanbod in modellen weten onze klanten zeker te bekoren.

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze werkplaats heeft maar liefst een oppervlakte van 1100m2. Dat maakt het mede mogelijk dat wij op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier aan uw voertuig kunnen werken. Bovendien hebben wij  enkel en alleen ervaren medewerkers die op de hoogte zijn van de allernieuwste producten en technologieën. Zo zorgen wij ervoor dat uw wagen netjes en voor de juiste prijs hersteld wordt.

Een noodzakelijke uitbreiding van onze werkplaats (+ 800m²) wordt uitgevoerd in 2015.    

Wij beschikken over een computergestuurde richtbank. Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Dankzij onze ultramoderne spuitcabine kunnen wij nieuwe of gerepareerde onderdelen in de juiste kleur spuiten. Ons spuitwerk voeren wij zelf uit. Om de juiste kleuren te bepalen beschikken we over een eigen verflaboratorium.

Bij het spuiten maken wij gebruik van milieuvriendelijke producten, daarom gebruiken wij enkel watergedragen lakken en materialen.

Autoschadebedrijf Parein geeft bovendien 2 Jaar garantie op spuitwerk carrosserie en onderdelen.

Ons team 

Ons team wordt samengesteld door 7 ervaren productieve medewerkers die uw voertuig herstellen, 1 leerjongen die we opleiden voor de toekomst en 2 personeelsleden voor de administratie van de hersteldossiers.         

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen  aan al onze klanten. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

           

Carrosserie

Autoschadebedrijf Parein is een jong en snelgroeiend bedrijf opgericht in 2010.

Ideaal gelegen tussen de E17 en de E34 (expresweg) zijn we snel te bereiken vanuit zowel Antwepen als Gent.

Carrosserie Parein maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Doorschakeling is steeds voorzien voor dringende zaken op ons vast nr 03 /755 55 55 !

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos