Coordonnées

Bleregemstraat 2
1790 Affligem
Belgique

Téléphone : 053 66 10 99
Fax : 053 68 23 99
TVA : BE 0896 601 880
Site web : https://www.carrosseriepatriek.be/

Services

 • Carrosserie
 • Vitrage
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Vendredi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Samedi: 9:00-12:00
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Wij bieden een volledige dientsverlening,  van een vervangwagen voor de duur van de herstelling, tot aan de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Wij nemen ook de nodige administratieve procedures met de makelaar of verzekeraar voor onze rekening.

Andere diensten

 • Smart repair, Spot repair en Day repair
 • Herstelling van hagelschades
 • Herstelling van hybride voertuigen, electrische voertuigen

Werkplaats & team

 • Oppervlakte van de werkplaats 1160 m²
 • Wij beschikken over de laatste nieuwe apparatuur om koplampen te regelen, om diverse soorten aluminium en staal te lassen,  om banden te monteren, om stofvrij te kunnen schuren en om airco’s te vullen volgens de nieuwe regelgeving.
 • Een wasplaats, een 3D uitlijntoestel voor geometrie, een computergestuurde richtbank, een mobiele computer voor digitale foutdetectie, IRT & UV drogers.
 • Wij beschikken over 15 voorbereidingszones en een spuitkabine zodat wij steeds een vlotte doorstroming kunnen garanderen
 • Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen, en herstellingen in smart en spot repair
 • Al carrosserieherstellingen worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd 
 • Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen
 • Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen

Ons team 

 • 6 ervaren productieve medewerkers die uw voertuig herstellen
 • 3 personeelsleden voor de administratie 

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstellig kunnen garanderen  aan al onze klanten. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Wij worden ook jaarlijks gecontroleerd door Eurogarant en scoorden in 2015 hier de volle 100%.

Erkenningen

        

Carrosserie

Carrosserie Patriek is een modern en toonaangevend bedrijf gelegen te Affligem in Vlaams Brabant.

Strategisch gesitueerd in het hartje van Affligem en op enkele minuten van de afrit van de E40, biedt ons bedrijf een uitstekende service aan het cliënteel van Affligem, Aalst, Brussel en omgeving.

Het bedrijf werd opgericht door Patriek D’haeseleer in 1981. Hij ging van start in een gebouw op de Brusselbaan, maar dankzij de gedrevenheid en de passie van de zaakvoerder groeide het bedrijf al snel uit tot een gevestigde waarde in de streek. Dit zorgde ervoor dat er in 2002 uitbreidingsinvesteringen werden  doorgevoerd en het bedrijf zijn intrek nam in een nieuw modern industrieel complex in de Bleregemstraat 2.

Momenteel beschikt Carrosserie Patriek over 1160 m2 werkvloer en 1500 m2 parkeergelegenheid, ruim genoeg om de uitstekende service te leveren die de klanten van hem verwachten.

Carrosserie Patriek wordt gerund door Patriek D’haeseleer en bij het administratieve gedeelte wordt hij bijgestaan door zijn vrouw Martine en zijn dochter Dorien. Patriek staat in voor de organisatie van het bedrijf, gaande van de planning van de werken, opmaak van bestekken tot het ontvangen van de experts.

De gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers van de carrosserie garanderen een vlotte doorstroming en een professionele herstelling volgens de strengste normen.

Als toonaangevende onderneming investeren wij voortdurend in de toekomst.. Om onze service nog uit te breiden kan u binnenkort ook  bij ons  terecht voor het stockeren van uw wagen/oldtimer. Wij bouwen een gloednieuw ondergronds complex waar U uw wagen steeds veilig en in de ideale omstandigheden kan stockeren..

Carrosserie Patriek maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  
Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos