Coordonnées

Frans Van Ryhovelaan 251 - 261
9000 Gent
Belgique

Téléphone : 09 226 17 34
Fax : 09 226 45 34
TVA : BE 0862 812 624
Site web : https://www.carrosserierijhove-gent.be/

Services

  • Carrosserie
  • Vitrage
  • Climatisation

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-17:00
Mardi: 8:00-12:00, 12:30-19:00
Mercredi: 8:00-12:00, 12:30-19:00
Jeudi: 8:00-12:00, 12:30-19:00
Vendredi: 8:00-12:00, 12:30-17:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Waarom levert Carrosserie Rijhove beter carrosserieherstelwerk? Omdat ze voor haar klanten steeds langetermijnoplossingen zoekt. En gericht is op een volledige service van a tot z tegen een marktconforme prijs.

Een snelle reparatie - Kleine en grote herstellingen - Mobiliteitsgarantie dmv vervangwagens - Een transport- en ophaaldienst - Bemiddeling tussen de verzekeraar en de klant - Administratieve en financiële afwikkeling - Vakkundig en opgeleid personeel

Carrosserie Rijhove is als schadehersteller officieel erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen in België. Dankzij deze erkenning kunnen particulieren via hun verzekering snel een erkend en betrouwbaar carrosseriebedrijf vinden voor de herstelling van hun wagen. 

Op haar beurt maakt Carrosserie Rijhove het de klant ook gemakkelijker door als bemiddelaar op te treden tussen laatstgenoemde en de verzekeringsmaatschappij en alle administratieve en financiële afwikkelingen in zijn plaats te regelen.

Een ander voordeel van deze samenwerkingsakkoorden tussen Carrosserie Rijhove en de verzekeringsmaatschappijen is het kunnen aanbieden van een gratis vervangwagen, waardoor de klant mobiliteitsgarantie geniet tijdens de herstellingsperiode. 

De hele procedure wordt snel en efficiënt afgehandeld, doordat er geen afspraak met een expert moet worden gemaakt en de mogelijkheid bestaat om rechtstreeks te betalen.

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen. 

Andere diensten

  • Smart repair, Spot repair en Day repair
  • Herstelling van hagelschades
  • Lassen van aluminium
  • Herstelling van hybride voertuigen, electrische voertuigen

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen


   

Carrosserie

Zoals de naam doet vermoeden, is Carrosserie Rijhove bvba een carrosseriebedrijf, gespecialiseerd in het herstellen van koetswerk van alle merken personenwagens en lichte bedrijfswagens. 

In 1947 startte Robert Van der Vinck het familiebedrijf op. In 1974 werd de fakkel overgedragen aan Gilbert Vanlancker. Ondertussen is de zaak uitgegroeid tot een werkplaats van 1000m² en een klantenparking van 250m² en is het sinds 2003 omgedoopt tot Carrosserie Rijhove bvba. 

Momenteel werken er 14 opgeleide werknemers met passie voor hun vak en liefde voor uw wagen en wordt alles in goede banen geleid dankzij Rita, Fabienne en Nick!  

Dankzij haar toewijding en oog voor detail en omdat ze kwaliteit hoog in het vaandel draagt, heeft Carrosserie Rijhove sinds 1992 het Eurogarant label. In 1999 verwierf het bedrijf ook het ISO9002 certificaat, waarmee niet alleen het afgeleverde resultaat, maar de hele manier van werken van de hoogste kwaliteit werd gegarandeerd.

Inmiddels maakt Carrosserie Rijhove deel uit van het AXIAL netwerk en is ook door de meeste verzekeringsmaatschappijen als erkende hersteller voorgedragen.

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos