Coordonnées

Noordlaan 83
9630 Munkzwalm
Belgique

Téléphone : 055 30 37 92
Fax : 055 61 09 45
TVA : BE 0644 361 397
Site web : https://www.carrosserierogier.be/

Services

 • Carrosserie
 • Pneumatique
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Mécanique
 • Location voiture
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-19:00
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-19:00
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-19:00
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-19:00
Vendredi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Samedi: 9:00-12:00
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Wij werken reeds verschillende jaren nauw samen met verschillende expertisebureaus. Bij een schadegeval waarbij de verzekering tussenbeide komt, zal de expert u op de hoogte brengen wanneer de expertise zal doorgaan. Dan volstaat het dat u uw voertuig op dat ogenblik bij ons brengt en wij zorgen voor de verdere afhandeling van het dossier. Alle verdere contacten met de expert en uw verzekeringsmaatschappij verzorgen wij, u hoeft hiervoor zelf niets meer te doen. Als het dossier rond is, wordt er – volgens uw voorkeur – een datum van herstelling vastgelegd.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dientsverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Andere diensten

 • Smart repair, Spot repair en Day repair
 • Herstelling van hagelschades
 • Lassen van aluminium
 • Herstelling van oldtimers
 • Bandencentrale
 • Verkoop van tweedehandswagens
 • Klein en groot mechanisch onderhoud

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze werkplaats heeft maar liefst een oppervlakte van 500 m². Dat maakt het mede mogelijk dat wij op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier aan uw voertuig kunnen werken. Bovendien hebben wij  enkel en alleen ervaren medewerkers die op de hoogte zijn van de allernieuwste producten en technologieën. Zo zorgen wij ervoor dat uw wagen netjes en voor de juiste prijs hersteld wordt.

Wij beschikken over een richtbank en richtvloer. Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

Ons team omvat 3 ervaren productieve medewerkers die uw voertuig herstellen, 1 leerjongen die we opleiden voor de toekomst, en 1 administratief personeelslid.

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen aan al onze klanten. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Omdat wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk willen houden, sorteren wij ons garage-afval volgens de VLAREM vastgelegde milieuwetgeving en worden de verschillende afvalstromen opgehaald door een erkend afvalverwerkend bedrijf.

Erkenningen

  

Carrosserie

Wie zijn wij ? Zijn eigenschappen zoals betrouwbaarheid, klantgerichtheid en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding ook zaken die u hoog in het vaandel draagt ? Dan zijn wij de carrosserie die u zoekt !

Laat u me toe dat ik me even kort voorstel:

Op 1 augustus 2006 opende ik samen met mijn echtgenote onze carrosserie in Munkzwalm. Ondertussen heb ik twee werknemers in dienst en werk ik als vaste carrossier voor een tiental merkgarages. Naast schadegevallen waarbij de verzekering tussenbeide komt, herstellen wij uiteraard ook ‘eigen schade’ en dit voor alle merken.

In 2013 investeerden we in een nagelnieuwe extra-large spuitcabine van GARMAT. Hierin kunnen ook grote bestelwagens perfect gespoten worden.

Om nog efficiënter te kunnen werken, werd in datzelfde jaar de beschikbare werkruimte uitgebreid met 120m2 extra. Hierdoor konden we een extra wasruimte voor de herstelde voertuigen inrichten, alsook werd er een richtvloer – naast de reeds aanwezige richtbank – met schaarbrug geïnstalleerd.

Ook aan het cliënteel werd gedacht. De receptie werd aangenaam ingericht met een zithoek en wifi is uiteraard ook aanwezig.

U kan elke weekdag bij ons terecht van 8u tot 12u en van 13u tot 19u (op vrijdag tot 18u). Op zaterdag helpen we u graag tussen 9u en 12u. Indien u graag een afspraak wilt buiten deze uren, volstaat een telefoontje.

Carrosserie Rogier maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos