Coordonnées

Nieuwe Steenweg 96
9140 Elversele Temse
Belgique

Téléphone : 052 46 99 70
Fax : 052 46 99 75
TVA : BE 0454 369 378
Site web : https://autobedrijfstuer.be/

Services

 • Carrosserie
 • Pneumatique
 • Vitrage
 • Climatisation
 • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 7:00-12:00, 13:00-18:00
Mardi: 7:00-12:00, 13:00-18:00
Mercredi: 7:00-12:00, 13:00-18:00
Jeudi: 7:00-12:00, 13:00-18:00
Vendredi: 7:00-18:00
Samedi: 8:30-11:30
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dientsverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig. Indien gewenst bieden wij ook een haal- en breng service aan.    

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar. Alle hersteldossiers, met de nodige foto’s, worden integraal op onze computer bewaard. 

Andere diensten

 • Herstelling van hagelschades in ons eigen atelier
 • Smart repair, spot repair en day repair
 • Herstelling van mobilhomes en oldtimers
 • Spuiten van moto’s, special painting
 • Industriële spuitwerken zoals radiatoren of verluchtingsroosters
 • Bandenservice
 • Takeldienst
 • Herstellen en vervangen van voorruiten
 • Haal en breng- service  

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie, met een oppervlakte van 1000m², is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Dankzij onze richtbank en NAJA opmetingstoestel gaan zelfs de zwaar beschadigde voertuigen na herstelling opnieuw veilig de baan op.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen. In ons eigen verflabo stellen wij de juiste kleur van de autolak samen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten. Wij passen deze techniek al vele jaren toe en hebben extra ervaring opgedaan na de hagelstorm van juni 2014 in Waasland.  

Ons team 

Ons team omvat 3 ervaren productieve medewerkers en 1 stagiair. Als zaakvoerders zorgen wij voor de administrative taken enerzijds, en voor de organisatie en planning van de herstellingen anderzijds. 

Wij investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

Carrosserie

Carrosserie Stuer werd opgericht in 1966 door Gerard Stuer in Sint-Niklaas. In maart 1996 hebben we onze intrek genomen te Elversele-Temse, vlakbij de E17 en gelegen aan de drukke N41 Sint-Niklaas / Dendermonde. De dagelijkse leiding werd dan ook overgedragen aan dochter Conny Stuer en echtgenoot Walter Pauwels.

In onze ruime werkplaats beschikken we over het nodige gespecialiseerd materiaal en hoogtechnische richtapparatuur. Samen met ons team van vakbekwame medewerkers hebben wij de ideale combinatie om een perfecte herstelling van uw wagen te garanderen.

Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen in de carrosseriewereld op de voet. Vaak brengt dit nieuw investeringen met zich mee maar dit maakt ook dat wij klaar zijn voor de toekomst !   

Carrosserie Stuer maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

 • 1) Une vue globale

 • 2) Vue proche de l'élément

 • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos