Coordonnées

Visbeekstraat 5
2300 Turnhout
Belgique

Téléphone : 014 42 62 84
Fax : 014 43 70 94
TVA : BE 0816 562 232
Site web : https://www.carrosserievag.be/home/

Services

  • Carrosserie
  • Vitrage
  • Climatisation
  • Location voiture
  • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-17:30
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-17:30
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-17:30
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-17:30
Vendredi: 8:00-12:30, 13:00-16:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Snelle afhandeling van de schadedossiers   Carrosserie VAG staat bekend voor een correcte & kwalitatieve, maar ook snelle service. Uw wagen wordt in onberispelijke staat afgeleverd en dit op het afgesproken tijdstip.

Vervangwagen   Wij hebben altijd voor u een vervangwagen ter beschikking.

Papierwerk verzekeringen   Carrosserie VAG werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Wij zorgen voor het opmaken van een schadebestek voor de verzekering of de expert, en voor het opvolgen en afwerken van uw schadedossier.

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Werkplaats & Team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen van auto’s en bestelwagens – van kleine lakschade tot zware aanrijdingsschade. Ook zijn we gespecialiseerd in het uitdeuken van kleine schades zonder spuiten, het herstellen van plastieken onderdelen zoals bumpers, het richten van het chassis, simoniseren en polieren en het plaatsen van nieuwe ruiten.

Onze werkplaats is uitgericht met moderne apparatuur overenkomstig de nieuwe technologieën voor reapratie. Wij beschikken over een eigen verflabo en een uitgebreide spuitzone.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Wij investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling. 

Kwaliteit & Milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte. Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

  

Carrosserie

De beste prijs voor kwaliteitswerk !

Carrosserie VAG is reeds 25 jaar een begrip in Turnhout en wijde omgeving. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in carrosserieherstellingen van auto's en lichte bedrijfswagens (camionetten) en in het herstellen van kleine autoschades.

Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn onze topprioriteiten kwaliteit & service én dit aan een goede prijs. Wij zijn dan ook aangesloten bij Eurogarant: hét kwaliteitslabel in de carrosseriesector. Kom even langs voor een gratis bestek of contacteer ons op bovenstaand nummer voor meer informatie over onze dienstverlening.

Carrosserie VAG herstelt alle merken, maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen. Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu. 

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos