Coordonnées

Renaat De Rudderstraat 47
9850 Landegem
Belgique

Téléphone : 09 371 80 24
Fax : 09 371 73 97
TVA : BE 0583 570 509

Services

  • Carrosserie
  • Pneumatique
  • Vitrage
  • Climatisation
  • Mécanique

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Vendredi: 8:00-17:00
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Wij bieden een volledige dientsverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Ook bij eigen schade krijgt de klant een gratis vervangwagen. 

Andere diensten

U kan bij ons ook terecht voor velgen, banden, wintersets en het herstellen en spuiten van velgen.

Wij beschikken over een takeldienst die uw wagen kan ophalen 24u/24.

Wij verkopen nieuwe en 1ste keus tweedehandswagens.  

Werkplaats & team

Onze carrosserie van 620m² is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen, en herstellingen in smart en day repair. Alle carrosserieherstellingen doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.    

Wij beschikken over een ‘Celette’ richtbank en een eigen remtestbank voor controle van de remmen na ongeval, de nieuwste apparatuur voor het lassen van aluminium, infraroodtechnieken, uitdeuktoestellen en alle apparatuur voor het herstellen van kevlar, carbon, magnesium en composiet materialen. 

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen. Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

Op vandaag werken naast de zaakvoerder 4 ervaren arbeiders in dienstverband en één bediende.

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen aan al onze klanten.

Onze medewerkers hebben de certificaten behaald voor het herstellen van hybride voertuigen, het uitdeuken zonder spuiten, nieuwe schuurtechniken, alsook de certificatie van Porsche AG in Duitsland. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

Carrosserie

Carrosserie Van den Berghe Patrick is een erkend carrosseriebedrijf waar kwaliteit en service erg belangrijk zijn.  “Uw wagen, onze passie”.

Wij herstellen alle merken van welk type ook, en zijn gespecialiseerd in het herstellen van Porsche. Wij herstellen uw wagen volgens de normen van de fabrikant met 2 jaar garantie. Wij herstellen zowel voor particulieren, verzekeringsmaatschappijen als garages.

Carrosserie Van den Berghe Patrick maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos