Coordonnées

Wijngaardveld 1 C
9300 Aalst
Belgique

Téléphone : 053 80 08 84
Fax : 053 80 47 83
TVA : BE 0435 103 693
Site web : https://www.carrosserievaninnis.be/

Services

  • Carrosserie
  • Vitrage
  • Climatisation

Heures d'ouverture

Lundi: 7:00-20:00
Mardi: 7:00-20:00
Mercredi: 7:00-20:00
Jeudi: 7:00-20:00
Vendredi: 7:00-19:00
Samedi: 8:00-12:00
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Carrosserie Van Innis zorgt voor hulp bij invullen schadeformulier en een rechtstreeks contact met Uw verzekeringsmaatschappij, het regelen van de goedkeuring voor de herstelling en en vervangwagen

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. 

Andere diensten

  • Smart repair, Spot repair en Day repair
  • Herstelling van hagelschades
  • Lassen van aluminium
  • Herstelling van hybride voertuigen, electrische voertuigen

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.
Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

            

Carrosserie

Bij Carrosserie Van Innis staat het gemak van de klant voorop. Kiest U voor Carrosserie Van Innis, dan kiest U voor kwaliteit. Wat wij belangrijk vinden: dat U tevreden bent.

Carrosserie Van Innis regelt alles op gebied van autoschade : het afhandelen van de schade met Uw verzekering of leasemaatschappij tot en met de volledige reparatie van Uw wagen.

Carrosserie Van Innis maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekerings-maatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos