Coordonnées

Albert I-laan 64
8630 Veurne
Belgique

Téléphone : 058 31 66 00
Fax : 058 61 60 27
TVA : BE 0450.893.513
Site web : https://www.gdvandenberghe.be/nl

Services

  • Carrosserie
  • Vitrage
  • Climatisation
  • Camion
  • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 7:30-12:00, 13:00-18:30
Mardi: 7:30-12:00, 13:00-18:30
Mercredi: 7:30-12:00, 13:00-18:30
Jeudi: 7:30-12:00, 13:00-18:30
Vendredi: 7:30-12:00, 13:00-18:30
Samedi: 8:00-12:00
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Carrosserie Vandenberghe is een erkend hersteller voor meerdere grote verzekeringsmaatschappijen. Wij voldoen dus aan de strengste voorwaarden opgelegd door de verzekeraars. 

Wij bieden u een volledige dienstverlening : van de opmaak van het bestek, het onderhandelen met de verzekeringsexpert, het herstellen van de schade tot de aanvraag van uitbetaling bij de verzekeringsmaatschappij.

Van het kleinste krasje tot de grootste schade, wij doen er alles aan om uw auto terug in perfecte staat te krijgen, in alle merken, zowel wagens als bestelwagens. 

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Wij bieden een volledige dientsverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Samen met de expert hebben wij maar 1 doel voor ogen: een snelle en correcte herstelling, kortom een
tevreden klant.

Andere diensten

Naast de traditionele carrosserieherstellingen gebruiken wij ook de nieuwste werkmethodes – Day Repair en Smart Repair – voor o.m. hagelschades.

Wij herstellen alle type voertuigen: naast personenwagens herstellen wij ook bestelwagens, hybride en elektrische wagens, mobilhomes en oldtimers.

Ook voor depannage van uw voertuig kan u bij ons terecht. Wij brengen graag uw wagen met onze eigen depannagedient tot aan onze werkplaats.

Wij herstellen en vervangen ook autoruiten, in alle merken. Een gaatje of een ster kan door ons hersteld worden. Wanneer de ruit niet meer gerepareerd kan worden, vervangen wij deze vakkundig.

Eén van onze specialiteiten is het aanbrengen van een warmtewerende permanente slijtvaste kleurlaag op uw autoruiten. Een uniek systeem in België: QualityGlassCoating, dit is absoluut geen folie. Het geeft meer ''privacy'' en ''look'' aan uw wagen. Reeds jarenlange ervaring.

U kan bij ons ook terecht voor het lakken van radiatoren, meubels, keukens, profielen, enz...

Uw wagen terug als nieuw. Terug de geur en de kleur ervaren van een nieuwe wagen, ook dit vereist een professionele aanpak. Zowel exterieur als interieur ondergaan een grondige poetsbeurt met oog voor detail.

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats van 1000m².

Bij alle werkzaamheden maken we gebruik van originele wisselstukken en voeren de herstelling uit volgens de richtlijnen van de constructeur. Het voordeel hiervan is dat u de constructeursgarantie van uw wagen blijft behouden.

In ons bedrijf werken wij met de nieuwste uitdeuksystemen, aluminium- en lijmtechnieken en andere geavanceerde reparatiemethodes. Er wordt gewerkt met de modernste aflaksystemen. Tevens wordt de wagen bij aflevering volledig opgepoetst (zowel binnen als buiten).

U wordt verwacht in de werkplaats, voorzien van alle nodige hoogtechnologische apparatuur. Hier garanderen de 5 medewerkers een vlotte doorstroming en een professionele herstelling volgens de strengste normen. Carrosserie Vandenberghe heeft steeds vervangwagens ter beschikking voor alle klanten (mits afspraak) gedurende de volledige duurtijd van de herstelling.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

Ons team omvat 4 ervaren productieve arbeiders die uw voertuig herstellen en 1 administratieve medewerker.

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen  aan al onze klanten. 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

    

Carrosserie

Carrosserie Vandenberghe staat synoniem voor passie voor het vak, gedrevenheid, een voortdurend streven naar kwaliteit en professionalisme, doorgedreven vakmanschap sinds 1993.

De zaak is strategisch gesitueerd in het Industrieterrein I te Veurne. De infrastructuur bestaat uit een modern bedrijfsgebouw voorzien van alle nodige hoogtechnologische apparatuur.

Geert en Dirk Vandenberghe runnen hun onderneming als een goed geöliede tandem. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn voor hen van primordiaal belang.

Carrosserie Vandenberghe maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos