Coordonnées

De Rooy 141
2400 Mol
Belgique

Téléphone : 014 31 25 14
Fax : 014 31 98 96
TVA : BE 0454 072 935
Site web : http://www.carrosserie-vanhoof.be/nl/

Services

  • Carrosserie
  • Pneumatique
  • Vitrage
  • Climatisation
  • Véhicules électriques

Heures d'ouverture

Lundi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Mardi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Mercredi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Jeudi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Vendredi: 8:00-12:00, 13:00-18:30
Samedi: 9:00-12:00
Dimanche: Fermé

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Als professioneel autoschadehersteller erkend door diverse fleetowners, leasing- en verzekeringsmaatschappijen, garanderen wij u een snelle, correcte afhandeling van uw schadedossier. Van expertise tot en met de betaling wordt voor u alles door ons geregeld.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Een vervangwagen staat voor u ter beschikking gedurende de herstelperiode.

 

Werkplaats & Team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Wij herstellen personenwagens en lichte vrachtwagens. In ons volledig uitgerust verflabo mengen wij met hulp van de computer al onze watergedragen lakken. Ook kunnen we zelf afwijkende tinten aanmaken.

Het spuiten gebeurt in de moderne Sima-cabine, met behulp van de nieuwste verftechnieken.

Dankzij het gebruik van het "Miracle system" kunnen wij optimaal uitdeuken daar waar anderen vaak duurdere vervangstukken dienen te gebruiken.

Wij richten desnoods het chassis op de Celette-bank en de bestelwagens op het richtkader.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling. 

 

Kwaliteit & Milieu

Wij zijn houder van het gerenommeerde New Avicar Plus certificaat en voldoen reeds sedert 2005 aan de jaarlijkse strenge kwaliteitscontrole van Eurogarant. Wij zijn aangesloten hersteller van Febelcar.

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

                       

Carrosserie

Carrosserie Vanhoof is sinds lang een gevestigde waarde in de regio Mol en daarbuiten. In 1964 werd het bedrijf opgericht door Petrus Vanhoof, zich richtend op het verdelen van automerken en op carrosserie. In 1995 nam Danny Vanhoof het roer over van zijn vader en besloot resoluut om van een gemengde garage over te stappen naar een gespecialiseerd carrosserie. Dankzij die beslissing groeide de firma uit tot waar ze nu staat.

Dankzij de jarenlange ervaring en de voortdurende innovatie op technisch vlak kunnen wij onze klanten een snelle, vakkundige en duurzame herstelling aanbieden die voldoet aan alle normen. Klantvriendelijkheid wordt hoog in het vaandel gedragen, wij zorgen als zaakvoerders voor een persoonlijk onthaal en trachten elk van onze klanten een service op maat aan te bieden.

Carrosserie Danny Vanhoof volgt de nieuwste trends op vlak van milieuvriendelijkheid nauw op door het gebruik van watergedragen lakken, afzuiging en filtering van stofdeeltjes en een nauwkeurig en gesorteerd  afvalbeheer.

Carrosserie Vanhoof maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekerings-maatschappijen. 

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu. 

Zaterdag open enkel op afspraak !

Demandez un devis

1 Complétez vos informations

Comment prendre vos photos ?

  • 1) Une vue globale

  • 2) Vue proche de l'élément

  • 3) Sous un angle différent

2 Ajoutez des photos