Een kwaliteitreparatie voor een zacht prijsje?

De AXIAL carrosseries zijn gekwalificeerd om alle merken te herstellen

Herstelling en spuiten van velgen

Randen van een voetpad of steenslag … De velgen van uw auto worden soms beschadigd. Ga bij een Axial carrosseriehersteller om ze op te knappen! Ze repareren alle types velgen.

Carrosserieherstellingen

Smart Repair technieken maken het mogelijk kleine schades te herstellen aan de carrosserie, de ruiten, de velgen, de koplampen en andere lichten, en ook aan de bekleding van het interieur van het voertuig. Het gaat om snelle en voordelige herstellingen : Smart Repair vermijdt het vervangen van onderdelen.

Bumperherstelling

Deuk, verfschade, kras, barst of scheur op uw bumper? Om dit alles te herleiden naar een slechte herinnering herstelt Axial alle type schades aan de bumpers van uw wagen. Onze herstellers beheersen perfect de nodige hersteltechnieken (spot en smart repair) die bumpers weer bestendig en mooi maken !

Lichten

Om de hoge kosten van het vervangen van een koplamp te vermijden, gebruiken Axial herstellers smart repair technieken die kleine beschadigingen verwijderen. De koplamp herwint hierdoor zijn glans en zijn transparantie.

Reiniging van het voertuig

Afhankelijk van de aard en oorzaak van de schade, gebruikt Axial verschillende producten en technieken: stoom, oplosmiddelen, natuurlijke oliën, polieren, enz. De binnenbekleding, of het nu stof of leer is, zal profiteren van een echte opknapbeurt.

Spot repair

De Spot Repair heeft een maximale grootte van één A4-pagina. Spot Repair een snelle en economische hersteltechniek om kleine krassen en beschadigingen te herstellen.

Ruitenherstelling

Een barst in een ruit of voorruit kan snel erger worden. Om de kosten van een volledige vervanging van de ruit te vermijden, neemt u preventieve maatregelen en laat u deze herstellen door uw dichtstbijzijnde Axial-carrosseriehersteller.

Nieuwe eigenaars bij Carrosserie V&V in Halle

Nieuwe eigenaars bij Carrosserie V&V in Halle

Proficiat aan de nieuwe eigenaars Niels & Arnaud van Carrosserie V&V in Halle!

Meer lezen

Arval Awards 2022

Arval Awards 2022

Proficiat aan onze twee Axial Partners die in de prijzen vielen op de Arval Awards 2022! 🎉

Meer lezen

 Le Chiffre opleiding 06-04-2023

Le Chiffre opleiding 06-04-2023

Vorige week donderdag, 06/04, namen opnieuw een 10-tal Axial partners deel aan de opleiding georganiseerd door Le Chiffre in het Hôtel des 3 clés in Gembloux.

De tips & trics rond de opmaak van bestekken zal hen in de toekomst zeker helpen! 👍

Meer lezen

Workshop 16-03-2023

Workshop 16-03-2023

Afgelopen donderdag 16/03, had Axial het genoegen een 1ste workschop te organiseren in samenwerking met de firma Le Chiffre (Kurt Vandecasteele ).

Meer lezen

Bekijk al het nieuws

Het Axial netwerk

De 100 leden die deel uitmaken van het AXIAL netwerk liggen verspreid over heel het land.

Alle carrosserieën Fleet carrosserieën