Een kwaliteitreparatie voor een zacht prijsje?

De AXIAL carrosseries zijn gekwalificeerd om alle merken te herstellen

Herstelling en spuiten van velgen

Randen van een voetpad of steenslag … De velgen van uw auto worden soms beschadigd. Ga bij een Axial carrosseriehersteller om ze op te knappen! Ze repareren alle types velgen.

Carrosserieherstellingen

Smart Repair technieken maken het mogelijk kleine schades te herstellen aan de carrosserie, de ruiten, de velgen, de koplampen en andere lichten, en ook aan de bekleding van het interieur van het voertuig. Het gaat om snelle en voordelige herstellingen : Smart Repair vermijdt het vervangen van onderdelen.

Bumperherstelling

Deuk, verfschade, kras, barst of scheur op uw bumper? Om dit alles te herleiden naar een slechte herinnering herstelt Axial alle type schades aan de bumpers van uw wagen. Onze herstellers beheersen perfect de nodige hersteltechnieken (spot en smart repair) die bumpers weer bestendig en mooi maken !

Lichten

Om de hoge kosten van het vervangen van een koplamp te vermijden, gebruiken Axial herstellers smart repair technieken die kleine beschadigingen verwijderen. De koplamp herwint hierdoor zijn glans en zijn transparantie.

Reiniging van het voertuig

Afhankelijk van de aard en oorzaak van de schade, gebruikt Axial verschillende producten en technieken: stoom, oplosmiddelen, natuurlijke oliën, polieren, enz. De binnenbekleding, of het nu stof of leer is, zal profiteren van een echte opknapbeurt.

Spot repair

De Spot Repair heeft een maximale grootte van één A4-pagina. Spot Repair een snelle en economische hersteltechniek om kleine krassen en beschadigingen te herstellen.

Ruitenherstelling

Een barst in een ruit of voorruit kan snel erger worden. Om de kosten van een volledige vervanging van de ruit te vermijden, neemt u preventieve maatregelen en laat u deze herstellen door uw dichtstbijzijnde Axial-carrosseriehersteller.

FLEET Manager of the Year 2023 – The Automotive Moment of the Year ! 🎉

FLEET Manager of the Year 2023 – The Automotive Moment of the Year ! 🎉

Naar jaarlijkse fijne traditie waren wij opnieuw aanwezig op de verkiezingsavond van de nieuwe ‘FLEET Manager of the Year’ die alle genomineerden voor deze prestigieuze Award voorstelt !

Meer lezen

🎅 Happy Holidays 🎄🥂

🎅 Happy Holidays 🎄🥂

🎅 Happy Holidays 🎄🥂

Meer lezen

Body Shop Manager BASF

Body Shop Manager BASF

Afgelopen woensdag vond de finale plaats van de Body Shop Manager editie 2022!🎉

Een training gebaseerd op drie pijlers: People – Process & Customer

Meer lezen

Bekijk al het nieuws

Het Axial netwerk

De 100 leden die deel uitmaken van het AXIAL netwerk liggen verspreid over heel het land.

Alle carrosserieën Fleet carrosserieën