Contactgegevens

Industrielaan 25
8810 Lichtervelde
België

Telefoon: 051 72 69 09
Fax : 051 72 69 11
BTW: BE 459 915 008
Site web : http://www.carrosserieameel.be

Diensten

  • Carrosserie
  • Ruiten
  • Airconditioning
  • Elektrische voertuigen

Openingsuren

maandag: 7:30-18:30
dinsdag: 7:30-18:30
woensdag: 7:30-18:30
donderdag: 7:30-18:30
vrijdag: 7:30-17:30
zaterdag: 8:30-12:00
zondag: Gesloten

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Carrosserie Ameel werkt nauw samen met alle leidende verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij ook officieel erkend zijn. De dossiers worden rechtstreeks met de maatschappijen aangepakt, gecommuniceerd en afgehandeld. Als lid van Eurogarant en Axial garanderen we steeds de beste voorwaarden en opvolging. We dragen de kwaliteitsnormen hoog in het vaandel.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Andere diensten

  • Gratis vervangwagen, zodat je geen wagen hoeft te missen  
  • Digitaal opgemaakte detailbestek, dus geen verrassingen of kleine lettertjes
  • Rechtstreekse digitale opvolging van de schadedossiers met de verzekeringsmaatschappijen. 

Werkplaats & team

Onzichtbare herstellingen zijn ons handelsmerk: oog voor detail, zowel bij kleine en grote herstellingen en lakwerken.

De nieuwste technologieën en apparaten vormen in combinatie met duurzame en originele materialen de basis van ons atelier.

Carrosserie Ameel investeert voortdurend in de meest moderne technologieën en houdt het atelier up-to-date. Onze drang naar perfectionnisme zet ons aan om alle evoluties op te volgen en constant bij te scholen omtrent nieuwe machines, technieken en digitalisering.

Innovatie in de werkmethodes is cruciaal om te voldoen aan de veranderende automarkt.

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Wij beschikken over een computergestuurde richtbank. Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen. In ons verflabo, na het uitmeten van de kleurwaardes, maken we de perfect matchende en milieuvriendelijke verf aan. In onze moderne cabine wordt alles gespoten in verf met lakgarantie.

Ons team 

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen  aan al onze klanten.

Wij staan steeds klaar met de juiste informatie en nodigen je uit een afspraak te maken. Ons atelier is makkelijk bereikbaar en gelegen in de industriezone langs de Roeselaarseweg/Brugsebaan te Lichtervelde.

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

   

Carrosserie

 

Carrosserie Ameel is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in alle herstellingen na blikschade.

Als erkend hersteller nemen we alle mogelijke schadegevallen voor onze rekening: van grote herstellingen tot kleinere spot repairs, spuiten en lakken, polieren, chassis richten en ruiten vervangen. 

Carrosserie Ameel maakt elke vorm van schade onzichtbaar.

Carrosserie Ameel maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Een offerte vragen

1 Vul uw informatie in

Hoe neem je je foto's?

  • 1) Een globale zicht

  • 2) Dichtbij het voertuig

  • 3) Vanuit een andere zijde

2 Foto's toevoegen