Contactgegevens

Colburnlei 16
2400 Mol
België

Telefoon: 014 81 38 34
Fax : 014 81 46 72
BTW: BE 0454 200 916
Site web : https://www.autos-dejong.be/bedrijf

Diensten

  • Carrosserie
  • Ruiten
  • Airconditioning
  • Elektrische voertuigen

Openingsuren

maandag: 8:00-18:30
dinsdag: 8:00-18:30
woensdag: 8:00-18:30
donderdag: 8:00-18:30
vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Andere diensten

Carrosserie de Jong biedt producten en diensten gericht op universeel schadeherstel voor personenauto's en lichte bedrijfsauto's: automontage, richten en meten, plaatwerk, voorbereiding, spuiten, airco, uitlijnen, vervangen van ruiten, herstelling van hagelschade, lassen van aluminium,….

Wij hebben in de loop der jaren ook een zeer mooie reputatie opgebouwd voor wat betreft de herstelling van oldtimers en mobilhomes, maar ook vrachtwagens, elektrische en hybride voertuigen worden bij ons met de grootste zorg hersteld.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor kostenbesparende reparatiemethodes: spotrepair, smart repair, day repair, uitdeuken zonder spuiten, kunststofherstel, UV herstellingen…

Kom gerust ook eens een kijkje nemen in onze gloednieuwe showroom waar wij u jonge, ongevalvrije tweedehandswagens aanbieden met dezelfde perfecte service en hoge kwaliteit als in ons carrosseriecenter.

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze werkplaats heeft maar liefst een oppervlakte van 2000m2 en is omgeven door een ruime parking. Dat maakt het mede mogelijk dat wij op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier aan uw voertuig kunnen werken.

Bovendien hebben wij  enkel en alleen ervaren medewerkers die op de hoogte zijn van de allernieuwste producten en technologieën. Zo zorgen wij ervoor dat uw wagen netjes en voor de juiste prijs hersteld wordt.    

Wij beschikken over een computergestuurde richtbank. Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

 

Ons team

Ons team van 6 ervaren medewerkers staat iedere werkdag tot uw dienst.

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteil & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

  

Carrosserie

In 1967 startte Dick de Jong een carrosseriebedrijf. Na 40 jaar hard werken heeft hij in 2008 de fakkel doorgegeven aan zijn zoon, Mike de Jong, de huidige zaakvoerder. Door zijn ervaring en voortdurende drang naar vernieuwing is Carrosserie de Jong uitgegroeid tot één van de modernste koetswerkherstellers van België.

Carrosserie de Jong is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en de totale schadeafwikkeling. Onze grootste troeven zijn onze klantgerichtheid, het hoge kwaliteitsniveau en de efficiënte bedrijfsvoering. Wij doen graag net dat stapje extra voor onze klanten.

De focus van Carrosserie de Jong ligt enerzijds op de particuliere markt maar ook op de zakelijke markt: lease- en verzekeringsmaatschappijen, fleetowners, en makelaars.

Carrosserie de Jong maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.

Een offerte vragen

1 Vul uw informatie in

Hoe neem je je foto's?

  • 1) Een globale zicht

  • 2) Dichtbij het voertuig

  • 3) Vanuit een andere zijde

2 Foto's toevoegen