Contactgegevens

Nederstraat 19
9910 Knesselare
België

Telefoon: 09 374 23 20
Fax : 09 374 06 68
BTW: BE 0433 574 261
Site web : https://www.carrodeschrijver.be/

Diensten

  • Carrosserie
  • Banden
  • Ruiten
  • Airconditioning
  • Mechaniek
  • Ombouw bestelwagens
  • Elektrische voertuigen

Openingsuren

maandag: 8:00-18:00
dinsdag: 8:00-18:00
woensdag: 8:00-18:00
donderdag: 8:00-18:00
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Administratie & Service

Carrosserie De Schrijver is een echt familiebedrijf: echtgenote Christella en dochter Inge ondersteunen op administratief vlak. “Alhoewel ik ook héél graag meehelp in het bedrijf zelf. Het zijn vooral de kwaliteit- en eindcontroles die mij passioneren” zegt Inge. Volgens Christella is service naar de klanten primordiaal. “We hebben, indien nodig, een eigen dépannagedienst en we hebben daarnaast een uitgebreid vervangwagenpark. Dit laatste spreekt zowel onze particuliere als zakelijke klanten aan.”

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Door het systeem van erkende herstellers bieden de verzekeringsmaatschappijen hun klanten een service van vereenvoudigde procedure en snelle opvolging. Als klant hoeft u enkel een afspraak te maken met ons. Wij zorgen voor de snelle expertise en een korte herstellingsduur. 

Werkplaats & Team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

• Herstellen van carrosserieschade met originele onderdelen, of op aanvraag van de klant met replica of occasie onderdelen. 

• Uitdeuken zonder schildering bij deuken zonder lakschade, wat het prijskaartje voor de klant en verzekering serieus doet verminderen. 

• Ook de techniek ‘Spot Repair’ zorgt voor een lager kostenplaatje. 

• Reparaties van bumpers die breuken vertonen door speciale lastechnieken. 

Als glascenter zijn we erkend door vele verzekeringsmaatschappijen voor het herstellen van een sterretje in de voorruit of  het vervangen ervan wanneer de glasbreuk niet te herstellen valt. U hoeft dus niets te betalen wanneer glasbreuk in uw polis genoteerd staat.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling. 

Kwaliteit & Milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door Vinçotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

                                              

Carrosserie

Carrosserie De Schrijver werd opgericht in 1983 door Etienne De Schrijver. Etienne had toen reeds 11 jaar ervaring als koetswerkhersteller. Vandaag is het bedrijf 750m2 groot. De uitrusting van het bedrijf is zeer volledig en modern met o.a. twee spuitcabines, twee richtbanken en een puntlassysteem. 

Één aspect dat primeert bij Carrosserie De Schrijver is vakmanschap. Als pure technicus interesseert Etienne zich in de allernieuwste technieken. En hij past ze ook toe. ‘Mijn interesse in het vak en mijn drang naar perfectie hebben mij veel geholpen in het veeleisende werk dat grote bedrijven ons toewijzen”.

Bij Carrosserie De Schrijver kunt u terecht voor alle vormen van schadeherstel: of het nu gaat om een krasje in de bumper, een sterretje in de voorruit, plaatsten van nieuwe banden, een onderhoud, aircovulling of het herstellen van de voorkant van uw auto, u bent bij hen aan het goede adres.

Carrosserie De Schrijver heeft maar één doel : uw voertuig terug in topconditie brengen. 

Carrosserie De Schrijver maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekerings-maatschappijen. Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Een offerte vragen

1 Vul uw informatie in

Hoe neem je je foto's?

  • 1) Een globale zicht

  • 2) Dichtbij het voertuig

  • 3) Vanuit een andere zijde

2 Foto's toevoegen