Contactgegevens

Antwerpsesteenweg 75
2840 Rumst
België

Telefoon: 015 31 05 55
BTW: BE 0784 845 014
Site web : https://www.carrosseriekontakt.be/

Diensten

 • Carrosserie
 • Banden
 • Ruiten
 • Airconditioning
 • Mechaniek
 • Autoverhuur
 • Ombouw bestelwagens
 • Elektrische voertuigen

Openingsuren

maandag: 8:00-18:30
dinsdag: 8:00-18:30
woensdag: 8:00-18:30
donderdag: 8:00-18:30
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 9:00-12:00
zondag: Gesloten

Administratie & Service

Klassieke herstellingen

Richten van de wagen - Uitblutsen van de wagen - Vervangen van onderdelen van de wagen - Spuiten van de wagen

Smart herstelling

Koplampen herstellen -  Aluminium herstellen - Kunststof herstellen - Interieur herstellen - Spot repair -  Uitdeuken zonder spuiten - Velgherstel - Voorruitreparaties

Voordelen van smart repair:

Kortere herstellingsduur - Goedkoper - Beter voor het milieu - Eveneens perfecte kwaliteit

Extra diensten

Polieren van de lak - Geurtjes verwijderen - Dieptereiniging - Wax oil behandeling

Elke carrosserieherstelling die bij Kontakt binnenkomt wordt op een vakkundige manier hersteld. We spuiten met watergedragen lak van Standox. Dit is niet enkel gezonder voor de werknemers, maar ook beter voor het milieu. 

Elke wagen wordt voor de carrosserieherstelling in de carwash geplaatst zodat we de schade beter zien en aan een propere wagen kunnen werken. Nadien wordt deze terug gewassen zowel de buiten als binnenkant zodat de klanten met een propere wagen kunnen vertrekken.

Natuurlijk is Carrosserie Kontakt erkend door het kwaliteitslabel Eurogarant. Elk jaar hebben we een strenge audit die garandeert dat we voldoen aan de strenge Europese kwaliteitsnormen van uitrusting en organisatie. Vorig jaar haalden we een score van 98% waar we zeer trost op mogen zijn. Dit betekent dat we de risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en het milieu zeer goed beheersen.

 

Werkplaats

In 1995 werd het eerste deel van de carrosserie gebouwd omdat Walter hierin toekomst zag. Hij breidde het gebouw uit met een spuitcabine, 3 voorbereidingszones en 8 demontage-montage plaatsen. Toen het bedrijf groeide moesten we terug uitbreiden in 2008 met een dubbele spuitcabine en 5 voorbereidingszones . Aangezien Kontakt groter werd hebben we aan de overkant van de straat een parking gekocht waar we alle wagens zetten die klaar zijn. Dit is een totale oppervlakte van 2.000m². Vandaag plannen we weer een uitbreiding met 2.000 m². 

Elke dag werken we er nog steeds aan om Kontakt te doen groeien en zetten we ons in om elke klant te laten vertrekken met een tevreden gevoel.

Ons team bestaat uit 2 mekaniekers, 5 voorbereiders, 2 demonteerders–monteerders en 1 spuiter. Zij worden begeleid door de familie Van Asselberghs bestaande uit: Walter Van Asselberghs en Hilde De Herdt en hun 2 kinderen Jonas Van Asselberghs en Lieselot Van Asselberghs.

Hilde en Lieselot doen het onthaal, de administratie en de planning. Jonas en Walter zijn verantwoordelijk voor de carrosserie en kijken nauw toe zodat alles vlot verloopt.

Om voortdurend geïnformeerd te zijn over de nieuwe procedures en over nieuwe reparatietechnieken volgen wij regelmatig opleidingscursussen.

Carrosserie Kontakt is verzekerd van een toekomst omdat Lieselot en Jonas mee in de zaak zitten en zo de voetsporen van hun ouders willen volgen.

 

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte. Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

CARROSSERIE KONTAKT is erkend door de meeste verzekeringen

Carrosserie Kontakt heeft een overeenkomst met de meeste verzekeringsmaatschappijen waardoor de volledige procedure, zoals expertises en financiële afhandeling (waaronder de betaling) rechtstreeks via hen verloopt.

Zo wordt Uw wagen snel hersteld en hoeft U zich geen zorgen te maken!

Carrosserie Kontakt is erkend door de volgende verzekeringsmaatschappijen:

          

Carrosserie

Welkom bij CARROSSERIE KONTAKT !

Samen met een team van 10 uiterst bekwame specialisten staan Walter Van Asselberghs en zijn echtgenote Hilde De Herdt tot uw dienst en dit al sinds 1988. In ons steeds groeiende bedrijf is de toekomst door meewerkende zoon Jonas en dochter Lieselot reeds verzekerd.

Wij doen carrosserie-herstellingen voor personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. Hierbij houden we ons aan de regels van de merkgarantie, dit wil zeggen dat we de auto’s herstellen met originele onderdelen en volgens de strengste normen van de autoconstructeurs.

Bij Carrosserie Kontakt nemen we Uw zaak serieus op en proberen we U zo aangenaam mogelijk te ontvangen en te begeleiden na een schadegeval met Uw wagen.

Carrosserie Kontakt herstelt alle merken. We hebben ook een overeenkomst met alle verzekeringsmaatschappijen waardoor de volledige procedure, zoals expertises en financiële afhandeling rechtstreekst via hen verloopt.

Voor elke carrosserieherstelling staat er een gratis vervangwagen ter beschikking. We hebben zowel kleine als grote auto’s beschikbaar. In totaal hebben we 20 vervangwagens, zo kunt u weer snel de baan op en uw dag zorgeloos verder zetten.

 

Een offerte vragen

1 Vul uw informatie in

Hoe neem je je foto's?

 • 1) Een globale zicht

 • 2) Dichtbij het voertuig

 • 3) Vanuit een andere zijde

2 Foto's toevoegen