Contactgegevens

Hasseltsesteenweg 153
3800 Melveren-Sint-Truiden
België

Telefoon: 011 68 43 50
Fax : 011 69 16 10
BTW: BE 0641 461 790
Site web : http://www.plevoets.be/

Diensten

  • Carrosserie
  • Ruiten
  • Airconditioning
  • Elektrische voertuigen

Openingsuren

maandag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
dinsdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
woensdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
donderdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
vrijdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
zaterdag: 8:00-12:00
zondag: Gesloten

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dientsverlening,van een vervangwagen voor de duur van de herstelling, tot aan de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.  

Wij nemen ook de nodige administratieve procedures met de makelaar of verzekeraar voor onze rekening.

Werkplaats & Team

WERKPLAATS

Oppervlakte van de werkplaats 1500 m²

Wij beschikken over de laatste nieuwe apparatuur om koplampen te regelen, om diverse soorten aluminium en staal te lassen,om banden te monteren, om stofvrij te kunnen schuren en om airco’s te vullen volgens de nieuwe regelgeving.

Verder beschikken wij over een eigen wasplaats, een 3D uitlijntoestel voor geometrie, een computergestuurde richtbank, een mobiele computer voor digitale foutdetectie, IRT & UV drogers.

Twaalf werkzones en twee spuitkabines garanderen een vlotte doorstroming van de schadevoertuigen.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen, en herstellingen in smart en spot repair

Alle carrosserieherstellingen worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

ONS TEAM

10 ervaren productieve medewerkers die uw voertuig herstellen

2 personeelsleden voor de administratie

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstellig kunnen garanderen  aan al onze klanten.

Kwaliteit & Milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Wij worden ook jaarlijks gecontroleerd door Eurogarant en scoorden in 2015 hier de volle 100%.

 

Erkenningen

                                       

Carrosserie

Carrosserie PLEVOETS is een modern en toonaangevend bedrijf gelegen te Sint-Truiden in Limburg.

Strategisch gesitueerd aan de oude baan Sint-Truiden - Hasselt, biedt ons bedrijf een uitstekende service aan het cliënteel van Hasselt, Sint-Truiden, Tienen en omgeving.

Het bedrijf werd opgericht door Maurice Plevoets in 1963 en is sinds 1990 gerund door Peter Plevoets.

Het eerste bedrijfspand heeft reeds twee maal een grondige transformatie ondergaan. Dankzij de gedrevenheid en de passie van de zaakvoerders, groeide het bedrijf snel uit tot een gevestigde waarde in de streek. Dit zorgde ervoor dat er in 2002 uitbreidingsinvesteringen werden  doorgevoerd en het bedrijf zijn intrek nam in een nieuw modern industrieel complex aan de Hasseltsesteenweg 153.

Vandaag beschikt Carrosserie Plevoets over 1500 m² werkvloer en 1200 m² parkeergelegenheid, ruim genoeg om de uitstekende service te leveren die de klanten verwachten.

Peter Plevoets wordt bij het administratieve gedeelte bijgestaan door zijn vrouw Ingrid. Peter Plevoets staat in voor de organisatie van het bedrijf, gaande van de planning van de werken,de opmaak van bestekken tot het ontvangen van de experts.

De gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers van de carrosserie garanderen een vlotte doorstroming en een professionele herstelling volgens de strengste normen.

Carrosserie Plevoets maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Een offerte vragen

1 Vul uw informatie in

Hoe neem je je foto's?

  • 1) Een globale zicht

  • 2) Dichtbij het voertuig

  • 3) Vanuit een andere zijde

2 Foto's toevoegen