Contactgegevens

Moerbroek 19
2270 Herenthout
België

Telefoon: 014 23 14 52
Fax : 014 23 71 07
BTW: BE 0839 299 824

Diensten

 • Carrosserie
 • Ruiten
 • Airconditioning
 • Elektrische voertuigen

Openingsuren

maandag: 7:00-18:00
dinsdag: 7:00-18:00
woensdag: 7:00-18:00
donderdag: 7:00-18:00
vrijdag: 7:00-18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Andere diensten

 • We herstellen ALLE merken.
 • We werken met INFORMEX voor een snel, gedetailleerd en objectief bestek.
 • We hebben steeds 4 GRATIS vervangwagens ter beschikking.
 • We zijn lid van het AXIAL-netwerk (www.axial.be )
 • We zijn erkend door de meeste grote verzekeringsmaatschappijen.
 • We kregen het Q-Garant label en het AVICAR+ certificaat als bewijs van ons kwaliteitsvol werk (www.qgarant.be en www.vincotte.be )
 • We werken met hoogtechnologische apparaten, de beste materialen en volgens de modernste technieken.
 • We zijn gespecialiseerd in Smart Repair (spuitvrij uitdeuken) en het repareren van plastic bumpers.
 • We zijn opgeleid in het vervangen en herstellen van voorruiten.
 • We werken uitsluitend met originele wisselstukken.

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie, met een oppervlakte van 700m², is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Voorzien van 5 voorbereidingszones met 3 hefbruggen en 2 hoogtechnologische spuitcabines met modern verflabo heeft de werkplaats een grote capaciteit. 

We volgen de laatste trends en scholen ons permanent bij. Zo kunnen we onze klanten verder helpen met het spuitvrij uitdeuken (Smart Repair), het repareren van plastic bumpers en het vervangen/herstellen van voorruiten. 

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

      

Carrosserie

In 1978 richtte Jef Van Herck met veel trots zijn eigen plaatslagerij op. Al gauw stond Carrosserie Van Herck in de streek bekend als een dynamisch bedrijf dat kwaliteitsvol werk leverde. Deze solide reputatie werd door de jaren heen alleen maar sterker.

In 1997 kwam ook Jefs oudste zoon Gert in het bedrijf werken, gevolgd door broer Jan in 2003. Zo werd het een echt familiebedrijf. In 2012 liet Jef de zaak vol vertrouwen over aan zijn 2 zonen. Vandaag leiden zij samen Carrosserie Van Herck BVBA, gelegen aan Afrit 21, Herentals Industrie op de E313 en dus heel vlot bereikbaar. Drie werknemers versterken intussen het team op de werkvloer.

Carrosserie Van Herck  maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekerings-maatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Zaterdag open enkel op afspraak !

Een offerte vragen

1 Vul uw informatie in

Hoe neem je je foto's?

 • 1) Een globale zicht

 • 2) Dichtbij het voertuig

 • 3) Vanuit een andere zijde

2 Foto's toevoegen