Contactgegevens

Sappenleenstraat 21
8970 Poperinge
België

Telefoon: 057 33 22 58
Fax : 057 33 90 52
BTW: BE 0837 780 090
Site web : https://www.verbekecarrosserie.be/

Diensten

 • Carrosserie
 • Banden
 • Ruiten
 • Airconditioning
 • Elektrische voertuigen

Openingsuren

maandag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
dinsdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
woensdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
donderdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
vrijdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
zaterdag: 10:00-12:00
zondag: Gesloten

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dientsverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Indien gewenst komen we uw wagen ophalen bij u thuis of op uw werk, en brengen terzelfdertijd de vervangwagen. 

Andere diensten

 • Smart repair, spot repair en day repair
 • Herstelling van hagelschades
 • Lassen van aluminium
 • Herstelling van mobilhomes, caravans, vrachtwagens en oldtimers
 • Polieren van wagens

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie, met een oppervlakte van 850m², is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.

Ons team 

Ons team omvat 3 ervaren productieve medewerkers die uw voertuig herstellen en 1 administratief personeelslid die de hersteldossiers beheert.

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

    

Carrosserie

Carrosserie Verbeke is een erkend en onafhankelijk carrosseriebedrijf, sinds 2012 gelegen in een volledig nieuw ingericht gebouw in de industriezone van Poperinge.

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit. Zorgvuldig en hoogwaardig schadeherstel van de wagen staat bij ons voorop tijdens de totale schadeafwikkeling. 

Carrosserie Verbeke maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Zaterdag open enkel op afspraak !

Een offerte vragen

1 Vul uw informatie in

Hoe neem je je foto's?

 • 1) Een globale zicht

 • 2) Dichtbij het voertuig

 • 3) Vanuit een andere zijde

2 Foto's toevoegen