Contactgegevens

Kerkstraat 28
8540 Deerlijk
België

Telefoon: 056 778 207
Fax : 056 77 82 08
BTW: BE 0897 003 639
Site web : http://www.carrosserieverhoye.be

Diensten

  • Carrosserie
  • Ruiten
  • Airconditioning

Openingsuren

maandag: 7:00-12:00, 13:00-19:00
dinsdag: 7:00-12:00, 13:00-19:00
woensdag: 7:00-12:00, 13:00-19:00
donderdag: 7:00-12:00, 13:00-19:00
vrijdag: 7:00-12:00, 13:00-19:00
zaterdag: 9:00-12:00
zondag: Gesloten

Administratie & Service

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.    

Bij het opmaken van bestekken bekijken wij samen met u naar de beste opties om uw wagen te herstellen. Vervolgens berekenen wij wat het schadegeval u zal kosten en hoeveel tijd de herstelling in beslag zal nemen.  

Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. 

Andere diensten

  • Takeldienst
  • Smart repair, spot repair en day repair
  • Uitdeuken zonder spuiten 

Werkplaats & team

Alle carrosserieherstellingen – met garantie – doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in spot of smart repair.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Alle spuitwerk wordt uitgevoerd volgens de normen van de autoconstructeur alsook van het milieu. Er wordt gebruik gemaakt van watergedragen autolakken van Glasurit.

Ons team 

We investeren voortdurend in de modernste technieken en apparaten, maar ook in de opleiding van ons personeel. Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.  

Kwaliteit & milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Erkenningen

       

Carrosserie

Carrosserie Verhoye is een professioneel carrosseriebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Zaakvoerder Filip Verhoye zorgt samen met zijn medewerkers voor een persoonlijke service en een vakkundige afwerking. Bovendien wordt er dankzij een permanente vorming gebruik gemaakt van de laatste hersteltechnieken zodat de kwaliteit van de herstelling voor elke klant gegarandeerd wordt.

Als erkend hersteller is Carrosserie Verhoye gespecialiseerd in autoschadeherstel voor particulieren en verzekeringsmaatschappijen.

Carrosserie Verhoye maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekerings-maatschappijen.  

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.  

Een offerte vragen

1 Vul uw informatie in

Hoe neem je je foto's?

  • 1) Een globale zicht

  • 2) Dichtbij het voertuig

  • 3) Vanuit een andere zijde

2 Foto's toevoegen